Pojdi za scenami z Mindy Kaling na njenem junčku InStyle Cover Shoot

Mindy Kaling je imela precej teden. Ne samo, da je bila obupana zaradi podpore oboževalcev zaradi ukinitve njene predstave, Projekt Mindy, vendar je bilo tudi razkrilo, da je V stiluJunijska deklica, ki je na našem naslovnici prvič pokazala indijansko-ameriško stranko.

POVEZANE: Če želite prebrati celotno funkcijo, se naročite na V stilu Zdaj

In kakšna je to kritina. Kaling izgleda sijoče v obleki Michael Kors, uhani Ippolita in prstani z Pomellato. (Pravzaprav je tako oblečila obleko, zato je rekla, da jo želi nositi pri prihajajoči poroki Allison Williams.) Fotografiranje Bjarne Jonasson na mirnih obalah Malibuja, 35-letni stari na zeleni sok z ingverjem in limono med traja. “Mindy se je počutila kot na počitnicah,” pravi V stiluKreativna režiserka Rina Stone. “Ljubila je brez napora – spremembo od njenega običajnega pristopa.”

Junij cover BTS - embed
Bjarne Jonasson

Ta pristop, ki jo podrobneje navaja v zgornjem videoposnetku, vključuje občasno razpoko. “Po sezono 1 Projekt Mindy, Kupil sem moškega Rolexa, “pravi Kaling,” samo zato, ker sem se počutil malo gangsterja. “

Če si želite ogledati celotno funkcijo o Kalingu, kjer se odpre, ker je #girlboss, pasti kot vzor, ​​in zakaj ona raje plača maloprodajne, vzemite junijsko izdajo V stilu, na voljo na spletni strani za tiskalnike in za digitalni prenos 15. maja.

POVEZANE: Mindy Kaling konča tretjo sezono Projekt Mindy na visoki opombi