Poročne fotografije Serene Williams o njenem novorojenčku, ki se ujemajo z njo, bo vaša mati naredila ves dan

Še vedno plavamo na oblaku, ki je bila poročni seriji Williame Williamsu Alexisu Ohanianu prejšnji teden, in vemo, da nismo edini. 

Teniška ikona nadaljuje čarobni trenutek, s tem, da deli tako lepo svojo hčerko Alexis Olympia pogled na slovesnost. Williams je objavila fotografijo njenega malega v rokah svoje matere Oracene Price med poročno zvezo, nato pa je na svoj račun za Instagram Alexis Olympia lastno mamico za dodatne zasluge.

“Moj srčni utrip ❤️ fotografija,” Williams je v ponedeljek zvečer vnesla prvo sliko, tako da sta njena mati in hči v beli barvi. Alexis Olympia je nato morala dati svojo lastno svečanost, ponovno objaviti ljubeč posnetek z napisom: “Babica in jaz dobim najboljšo sliko”. Dogovorjeno, Alexis!

Moj srčni utrip ❤️ fotografija

Post je delila Serena Williams (@ serenawilliams)

Privlačen Tot’s račun Instagram je nato delil sliko Alexis Olympia v rokah svoje babice. “Da, babica me je nosila,” je napisal napis. Karkoli za tenisko in tehnično princeso, prav?

Da, babica me je nosila

Objava je delila Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian)

Osebje se je počutilo zelo težko, ko smo se spomnili na Williamsovo sporočilo Reddit mami nazaj v septembru.

POVEZANA: 2-mesečna hčerka Serene Williams je uvrstila njen prvi gatoradni oglas

“Gledal sem svojo hčer (OMG, ja, imam hčerko) in ona ima moje roke in noge,” je napisala. “Moje enako močno, mišičasto, močno, senzacionalno orožje in telo. Ponosen sem, da smo jim lahko pokazali, kakšne so nekatere ženske. Mi smo zakrivljeni, močni, mišičasti, visoki, majhni, samo da imenujemo nekaj in vsi enako: smo ženske in ponosni! “

Kakšen neverjeten polni krog trenutek, da vidim tri generacije, ki praznujejo tako pomembno priložnost skupaj. In resno: ali bi lahko bil Alexis Olympia kakršenkoli skuter?