Poslušajte svojo glasbo v visokem slogu z Alexander Wang x Beats By Dr. Dre Collection

Odličen Alexander Wang se je pridružil Beats s strani dr. Dreja, ki je izdelal omejeno izdajo zbirke izdelkov Beats. Oboževalec beatsa dr. Dre že nekaj časa, mladi oblikovalec se je odločil za to sodelovanje, ker je vedno navdihnil glasba.

Beats Studio slušalke ($ 449), Beats Pill prenosni zvočnik (299 $) in Urbeats earbuds (149 dolarjev)vsi priljubljeni izdelki Wang’sso bili opremljeni v dizajnerskem podpisu urbanistične estetike. “Zbirka omejene izdaje za Beats by Dr. Dre vključuje moje najljubše slušalke in prenosne zvočnike, ki jih osebno ljubim,” je dejal Wang v izjavi.

Izdelki so na voljo v minimalni mat črni barvi, v nasprotju z bledo zlati poudarki, vsaka nameščena v svoj lasten vtisnjen sijajni škatri z zadrgo. Zbirka Wang’s Beats izžareva luksuzno senzibilnost s čistim minimalnim videzom, podobno kot pri svoji lastni etiketi. Pridobite elegantne izdelke 16. decembra na spletnem mestu beatsbydre.com (prijavite se za posebno predprodajo!) In novonastala alexanderwang.com. Ti dodatki bodo zagotovo hitro prodali!

Po galeriji si oglejte vse svoje najljubše zvezde v Alexander Wang.

VEČ: • Spring Runway Looks We Love: Alexander Wang • Najsodobnejša modna moda Fashion: Aila Wang • 7 elegantnih slušalk za dokončanje videza

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 37

map