Potrebujete Valentinovo inspiracijo za ličenje? Carrie Underwood si pokril

Ko gre za nočno rutinsko rutino, je dramatično dimno oko običajno naš videz izbire, in očitno Carrie Underwood se pridruži isti šoli misli.

Med nedavnim klepetom z zvezdico smo jo prosili za njena najboljša priporočila za nočno ličenje, in resnično, da oblikujemo, seksi tanek videz na vrhu njenega seznama za Valentine in Galentinove svečanosti. “Duboko oko je vsekakor nekaj, kar je nekoč priljubljeno, in mislim, da ne gre,” pravi ona V stilu. “Zaradi tega se počutite nekoliko bolj pripravljeno, malo bolj glamurozno.”

Underwood, ki meni, da je videz ene od svojih podpisov, je nedavno pokazala vsestranskost dima na ameriški državi Countdown Awards v zgornjem posnetku, kjer je odigrala kovinsko vibo svoje obleke za bronasto prevzame klasično.

POVEZANE: Carrie Underwood zvezde v Almayjevi novi preprosto ameriški kampanji

Umetnost ustvarjanja popolnega dima je lahko zastrašujoča za začetnike, vendar je praksa odlična in uporabniku prijazne palete zagotovo pomagajo. “Lahko je precej strašljivo gledati v temne sence, ki poskušajo ugotoviti, kako narediti dimno oko iz njih,” dodaja. “Všeč mi je, da je Almay vse zavito v i-Color Smoky-i Kit ($ 8; ulta.com), in ni možnosti, da bi se lahko zmotil.”

Ker imamo še vedno dovolj časa za pripravo (in nakupovanje) za Valentinovo, Underwood priporoča, da vadite tehniko v času izpadov, tako da boste obvladali, da je prišel 14. februarja. “Najboljši kos lepotnega nasveta, ki sem ga kdaj dobil, je vsak poskus eksperimentirati, «pravi ona V stilu. “Če je nekaj, kar želite poskusiti, ki ste ga videli v prijatelju ali v oglasu ali filmu, izberite dan, v katerem ne delate veliko in igrate malo. Poskusite nekaj in poskusite nekaj novega! “

FOTOGRAFIJE: Glej Carrie Underwood’s Transformation