Preizkušen urejevalnik: olja brade

V preteklosti so moški izdelki za čiščenje precej omejeni na nego in britje, ampak kaj pa fantje, ki želijo pustiti, da njihove brade rastejo v svojo popolno slavo? Tako kot lasje na glavi tudi vaša brada potrebuje hidratacijo, še posebej v sušnih zimskih mesecih, zato so bradonska olja za vsakega moškega, ki hoče zrezati videz Grizzly Adams. S svojo lastno, ki potrebuje nekaj TLC, je InStyle.com Photo Editor Alex Reside vzel tri različna bradna olja Tom Forda, Beardbranda in Prospector & Co na testu na cesti v teku tedna. Nadaljuj branje, če želite izvedeti, kaj je mislil!

POVEZANE: Naš foto urednik je zamenjal svojo dnevno kavo s kofeinskimi infuzijami za nego kože

Moja brada se je rodila leta 2008, medtem ko sem študirala v tujini v Parizu. Vrnil sem se v Ameriko, nosil rute, pili rdeče vino, uporabil francoske fraze in motil moje prijatelje. Na srečo sem večino navadil, ampak brada je ostala. Zdaj je napolnjena še veliko več: še vedno ni res Jon Hamm ali George Clooney debel, ampak bolj v liniji z zlatim globusom Matthew McConaughey, čeprav malo bolj pod nadzorom.

Mislili bi, da bi zdaj poskusil več orodij in izdelkov za nego, vse do zadnjega tedna pa sem šel na šampon in kremo za britje. Zdaj lahko zdaj priznam napako v svojih neumnih načinih, vendar naj vam povem, da je dobra olja: olje iz brade je pravi izmenjevalnik.

Ko sem prvič začel, sem začel postavljati vprašanja: Ali celo želim, da moja brada dobro diši? Ali bo videti grobo in mastno? Ali bo vonj ves čas ves čas pod mojim nosom? Kaj bradi moja brada zdaj? (Mislim, da je varna stava kava in / ali bivolja piščanec).

POVEZANE: Michael B. Jordan izlija svoje najboljše moške nasvete

Brada Oils
Vljudnost

S takimi stvarmi je najbolje, da se samo potapljate. Prav tako sem spustil dve kapljici, velikost dimetike, olje začinjene biserne bobice Beard Brand (25 dolarjev, beardbrand.com) v dlan moje skodrane roke. Potem sem vzel drugo roko in oljko pršila na moje prste in začela masirati skozi mojo brado. Takoj sem čutila, da so ščetine mehčale in absorbirale olje. Vonj je bil res super tudi — zemeljski, ampak svetel, oranžen in citrusen brez vonja, kot svežo pločevino Orange Crush.

Po dveh dneh in treh prijavah sem začel resnično opaziti razliko. Moja brada je bila mehka na dotik, svetlobni vonj pa je bil ves dan lep dan. Niso prevladali kot slabi šopki kolonjske vode. To je bil samo namig dišave. Opazil sem tudi, da je bila z teksturo precej lahka in se sploh ni počutila težka ali mastna; do 3. dne, sem dejansko uporabljal več kot priporočeni del “dimetan”.

POROČILO: Kit Harrington je obraz prvega moškega vonja Jimmy Choo

Brada Oils
Vljudnost

Tretji dan mojega testa na bradi, sem prešel na nekoliko težjo možnost, ki jo je opravil Prospector Co. ($ 28, prospectorco.com). Pametno imenovan po poznem 1800-ih, naravni esejist John Burroughs in njegova čudovita brada, prospektor Co. Burroughs brada olje, bi svoj imenom ponosni, ker je to nekaj na prostem, mastno olje. Spremenil sem se v flanelsko srajco in uporabil kapljico, ki prihaja s steklenico, da bi nekaj kapljic dala v roko in jo masirala v brado. Takoj sem se počutil, kot da bi lahko sesekljal drevo in zgradil ogenj, če bi hotel. Po dveh dneh sem opazil, da je moja brada postala mehka in mehka na dotik. Tudi koža okrog brade in pod mojo brado je bila veliko manj suha, kar je v zimskih New Yorku pogosto težavno. Opazil sem, da je eno od olj v Berrowsovi bradi olje organsko arganovo olje, ki je vlažilec, in sem vsekakor opazil učinke.

POVEZANI: Gerard Butler o Manscaping, njegova popolna ženska in umetnost smrčanja neodoljiv

Brada Oils
Vljudnost

Končno, da bi končal moj teden nafte, moram poskusiti Cadillac o bradočih oljih, Tom Ford-ov tobak Vanille Conditioning Beard Oil ($ 50, tomford.com). Za steklenico je na voljo približno 50 dolarjev dolarjev, zato, če se želite počutiti kot Jay Z in “rock Tom Ford”, je to dejansko najcenejši način za to. To je najtanjše olje vseh tistih, ki sem jih poskusil, vendar je na bradi presenetljivo lahka. Kaj res naredi Tom Fordovo brado olje poseben je vonj. Temelji na koloniji Tom Ford z istim imenom “Tobacco Vanilla”. Razlika je v tem, da se zmeša z mandljevim, jojoba in grozdnimi olji. Obstaja sladek vonj, a hkrati je moški, zdaj pa je ob 19:20, in hvalim se mojim prijateljem v G-klepetu, ki ga danes še danes lahko vonjam iz mojega olja v sedmih urah..

Ne želim, da bi bralci dobili napačno idejo o meni. Jaz nisem nadležen hipster čudak, ki voska brki v ironic črtaču, ali kot Johnny Depp iz tega filma Mortdecai. Sem preprost človek iz Srednjega zahoda, ki ne maram vsakodnevnega britja, želi dišati dostojno in skrbi zase. Hitro 20-sekundno aplikacijo sem vsak dan zjutraj doživela neverjetno preprosto, prav tako pa je veliko spremenila zdravje mojega brade in vonj. Definitivno nisem tip, ki hoče dodati stvari v mojo jutranjo rutino, ampak brado olja: tukaj ste, da ostanete. Žal mi je, da nisi bil tam od prvega dne.

FOTOGRAFIJE: Izdelki za nego moških, ki jih morate zamenjati od vašega fanta