Presenečenje! Lady Gaga sprehodi po progi na #NYFW Showu Marc Jacobsa

Marc Jacobs lahko vedno šteje, da zaključi New York Fashion Week na najbolj spektakularen način. Zato je kljub temu, da je zadnji dogodek tedna najbolj obiskan. To je razstava, da bi tudi najmanjši modni uredniki (ki so po svoji naravi nepretrgoma pozni) ujamnili pravočasno. In njegova jesen / zima 2016 kaže, da se ni izkazalo drugače. 

Orožje Park Avenue je spremenil v beli minimalistični set, modeli pa so krožili po drsališču do kakofonije muhastih visokokakovostnih pingov, ki je bilo skoraj težko nositi. Skoraj. Lepota, ki jo najdemo v prevelikih plaščih, dramatičnih oblekah v Victorian-esque, nebo visokih platformah in luštnih torbicah z vrhnjo ročico.

Toda, kot so bile neprepoznljive kot modeli (s svojimi krutimi Goth-inspired ličili), se je posebej izstopil: Lady Gaga. Iz presenečenja je prevzela množico (njena psevdonimija v seriji “Peyton”, btw) in vsi so bili prikrajšani, da bi dobili dober videz, ko se je zlepila v bluza in vratu, plašč, ki je zdelo, da pogoltne svoj pomanjšan okvir. V bistvu, Lady Gaga je imela eno helluva prvi teden z odlično poklon David Bowie in zdaj kot model v najbolj vroči predstavi tedna. 

POVEZANE: Lady Gaga in Brandon Maxwell sta potovala v NYFW Show manj kot 24 ur po grammyh

Kendall Jenner Marc Jacobs
2016 Antonio de Moraes Barros Filho

Ampak Gaga ni bil edini buzzed-o model na showu. Kendall Jenner je naredila svoj končni # NYFW videz v dizajnu oblikovanja, ki je nastala skupaj s pernatimi plavami, ki so se pojavile okoli ovratnice. Tudi ona je bila skoraj neidentificirana v svojih ometanih retro valovih, zamazanem ličilu oči in debelih ustnicah. 

Maggie Gyllenhaal Emily Ratajkowski Marc Jacobs

Vsak odgovor? Ovation od urednikov, kupcev in znanih osebnosti, ki sedijo v prvi vrsti, med katerimi so bili Maggie Gyllenhaal, Emily Ratajkowski in Christina Ricci.

FOTOGRAFIJE: jesen / zima 2016 Priljubljene na prvem mestu

“To je bila neverjetna izkušnja. Spet se je prepustil,” nam je kasneje povedal Ratajkowski, ki je poklicala svoje priljubljene, kot so prevelike plašči, veliki loki in obleke iz preteklega stoletja. “Bila je zelo uspešna umetnostna predstava, in mislil sem, da je tako kul, da je bila Lady Gaga v njej. Potrebovala me je še enkrat, da bi povedala, da je to ona, ker je vsakdo tako značilen. ”