Pretty Little Liars Cast Got Matching Rings in skritega pomena vas bodo osvojili

The Lepi mali lažnjivci Odločil nas je, da smo jokali v sedmih sezonah, ne glede na to, ali ubijajo najljubši lik (resno je, ali je Toby res mrtev?) ali nas tako močno nasmeja, da se solze razberejo, ker so ploskvene črte resnično zaslužile to absurdno. Toda ta teden nas naredijo čustvenega zaradi drugačnega razloga: že zadnjič sta samo snemali snemanje.

Skupaj z objavljanjem napihljivih dražljajev na zadnjem dnevu snemanja in črpanja z začetnicami na njihovih “šh” prstih Lažnivci objavila fotografijo svojih ujemajočih se obročev, ki jim jih je podaril Marlene King, in opazili smo skrit pomen za njimi.

Dekleta ❤️❤️❤️ z / obroči iz @imarleneking

Fotografija objavila Lucy Hale (@lucyhale)

Kralj je predstavil Lucy Hale, Ashley Benson, Sasha Pieterse, Shay Mitchell, Troian Bellisario in Janel Parrish s Cartierjem “Juste un Clou” (ali “samo nohtov”), kar blagovna znamka predstavlja “neovirano transformacijo z izjemno močjo . “

Mar, vsi všeč naši prstani @cartier. Hvala vam. Vedno smo vam hvaležni dojenčki. #sisterhood #marsangels @imarleneking

Fotografija objavila Janel Parrish (@janelparrish)

Če to ni dovolj simbolično, so obročki videti kot kovinski noht v obliki kroga okrog vsakega prsta, ki lahko predstavljajo končni noht v krsto serije, tako rekoč. Pomislimo na kar nekaj kovancev, ki so imeli vidno mesto PLL skozi vsa leta, še posebej Alison’s pri odprtih kreditih.

VIDEO: 10 Instagrami, s katerimi boste želeli biti Pretty Little Liar

Ali lahko kralj pošlje skrito sporočilo o veliki smrti, ki naj bi prišla v zadnjih 10 epizodah? Po Keeganu Allenu, njegovem karakterju morda ni preživel te nesreče. “Mislim, da ni živ. Udaril je drevo s hitrostjo 75 kilometrov na uro brez zračnih blazin, “je povedal Allen V stilu.

POVEZANE: Stars of Lepi mali lažnjivci Recite Emocionalne Goodbyes na razstavo na zadnji dan snemanja

Mrtev ali živ, v aprilu se moramo vklopiti v Freeform, da bi gledali Allena in preostalega PLL oddajo povedati svoje končno oproščke predstave. Že že joč.