Pretty Little Liars: kostumografinja Mandi Line o tem, kako je izbrala ta rdeči plašč

Sinoči Lepi mali lažnjivci finale je bilo epsko! Ne samo, da smo se (morda) naučili, da je “pozni” Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) živ in dobro, ampak tudi, da je lahko tudi zloglasni škrlatni ljubimec, Red Coat. Toda potem smo se zbrali na telefonu, da bi se pogovarjali s kostumografom Mandi Line, in rekla je, da ne bi smeli biti preveč prepričani. “Vemo, da je Red Coat ženska, ker so mi pisci pravkar omogočili, da je nosila čevlje,” je dejal Line. Ampak ni Spencer (Troian Bellisario), Hannah (Ashley Benson), in Mona (Janel Parrish) glej Alison sinoči? “Mogoče! Počakajte, dokler ne vidite epizod, ki se pojavljajo, čeprav bi lahko bilo vse smeri!” In za tako celovit značaj, je Line moral izbrati samo desno višnje. »Nisem si želela, da bi bila preveč prilagojena, in želela sem, da se lepo obleče, zato se je malo zamahnila [ko je hodila]«, je dejal Line. “Ni bilo mogoče tudi modno. Moral je biti sposoben prevzeti [akcijske prizore]. Plus, želela sem, da je lepo modro-rdeča, tako da bi dopolnjevala številne odtenke kože. “Številni potencialni A’s! Ugotovite, kdo je kdo, ko Lepi mali lažnjivci se vrne ta junij.

Plus, glej Mandi’s top modni izbirčen za vsakega Mali lažnivec.

VEČ: • Mandi o skrivnostih za Specialom za noč čarovnic • Zakaj Shay ljubi svoje kostume Emily • Prodaj hannahovo Polka pleteno modro obleko

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 79 = 85

map