Pridi kot ti: Sartorial Tribute to Kurt Cobain

Za tiste, ki smo bili srečni, da smo odraščali v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ki je bila sredina grunge, ko je Seattle postal središče glasbenega vesolja in flanelnih srajc, so se odrezali kavbojke in zdelo se je, da so visokokakovostni Chucks edini oblačilni dodatki vredno nošenja, je bil en band-en človek, resnično pripisuje začetek vsega. Ta človek je bil Kurt Donald Cobain. Kot vodilni pevec Nirvane je njegova poetična, protislovna beseda in temna, zastrašujoča angst glasnost generaciji družbenih odpuščencev, napak in melodramatskih najstnikov, pomazali ga z naslovom Grunge King, veliko do sramotnega rockerjevega zla.

POVEZANE: Sedaj lahko ostaneš v Kurt Cobainu in bivšem apartmaju Los Angelesa Courtneyja Lovea

Torej v duhu popolne nostalgije in zaradi Cobainovega dokumentarnega filma, Montaža Heck, je zdaj v gledališčih in na voljo na HBO GO, smo se odločili, da se bomo vrnili v dneve, ko Pozabi, O.J. Simpson in Bill Clinton sta se odločila za kulturni pogovor in se zahvalila za glasbeno legendo s tremi 90-letnimi obleki, prilagojenimi sodobnemu rockerju. Spodaj se pomaknite.

Kurt Cobain grunge look embed
Barry King / WireImage; Vljudnost

Ne samo, da je bil Cobain napovedovalec trendovskega ovratnika Petra Panona, temveč je s svojimi lasmi očaral tudi večkratno vijoličasto rožnato barvo (na koncertu Nirvana leta 1991), ki jo je mogoče zlahka doseči zahvaljujoč tej polti Manic Panic -permanentno barvanje las.

Nakup videza: Manic Panic Amplified Bottle Stiskanje v Hot Hot Pink, 14 $; manicpanic.com. Levi’s 501CT kavbojke, 98 dolarjev; us.levis.comComme Des Garçons bluza, 387 dolarjev; farfetch.com. Patike Converse Chuck Taylor, 55 dolarjev; converse.com.

Kurt Cobain grunge look embed 3
Frank Micelotta / Getty Images; Vljudnost

Za svoj nastop na nagradi MTV Video Music Awards leta 1992 je Cobain potegnil krajšo rezano skodelico Ringo-ja (bil je samozavesten ogromen Beatlesov fan), natisnjeno srajco, ki je bila nad grafičnim T, močno uničena jeansa, -za dodatno opremo: Fender Stratocaster.

Nakup videza: AYR Slouchy Jean, 325 dolarjev; ayr.com. Zara Printed Shirt-Style bluza, 50 dolarjev; zara.com. Vans Perforated Leather Slip-On Sneaker, 60 $; vans.com.

Kurt Cobain grunge look embed 2
Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc; Vljudnost

Ena od redkih fotografij rockerja in njegove soproge Courtneyja Love, ki je bila sprejeta na MTV Video Music Awards naslednje leto, ta getup odlično pooseblja Cobainovo estetiko grunge-rock, ki se je ujemala z ljubeznijo, ki je nalagala angelsko belo obleko. Tudi ti očala.

Nakup videza: Sončna očala Illesteva Leonard II, 290 dolarjev; net-a-porter.com. BlankNYC Skinny Boy kavbojke, 128 dolarjev; blanknyc.com. Peige Denim Peščena top, 89 dolarjev; paige.com. Odlična Wilsonova poteza, 49 dolarjev; greats.com.

POVEZANE: Vse o Courtneyju Love’s Surprise Cameo Maščevanje