Princ George in Prince William sta nosila isto podobo, 33 let apart

Ko obleka deluje, deluje – in to pravilo lahko tudi ogrozi starost in čas. Potrebujete dokaz? Predstavljamo vam: Prince George in Prince William.

George že izgleda kot kopija ogljika, ko je bil njegov otrok otrok, vendar imajo več kot fizični videz. Harperjev bazar se je potopil v Williamovega otroškega fotografskega arhiva in odkril dokaz o presenetljivo podobnem modnem smislu med knežjo vojvodo in njegovim petletnim.

POROČILO: Prince George ni zainteresiran za igranje s princeso Charlotte

Zavedali smo se, da je Georgeova 5-letna rojstna obleka!

princ William Prince George Match
Getty Images

Na levi strani: princ George, jabolko očesa njegove države, v hrustljavi belo obloženo srajco z modri oblogami na rokavih. Na desni: Princ William se je vrnil leta 1985 med družinskim potovanjem v Benetke, medtem ko ga je nosil (uganil), belo gumba z enako ovratnico in obarvano trim. Mic kapljica.

POVEZANE: J. Crew Bag Meghan Markle je na prodaj za manj kot 100 $ v trenutku

Ni to točno enako srajco (na žalost manjka modra trim nad gumbi), vendar je precej freakin ‘blizu, in je styled na enak način z modri kratke hlače. 

Ko gre za kraljevski faš-un, pogosto gledamo k Kate Middleton ali Meghan Markle za iztočnico, toda George očitno gre na drugo pot. Kdo je vedel, da je princ William bil taka ikona sloga? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 40

map