Princ George in Prince William sta nosila isto podobo, 33 let apart

Ko obleka deluje, deluje – in to pravilo lahko tudi ogrozi starost in čas. Potrebujete dokaz? Predstavljamo vam: Prince George in Prince William.

George že izgleda kot kopija ogljika, ko je bil njegov otrok otrok, vendar imajo več kot fizični videz. Harperjev bazar se je potopil v Williamovega otroškega fotografskega arhiva in odkril dokaz o presenetljivo podobnem modnem smislu med knežjo vojvodo in njegovim petletnim.

POROČILO: Prince George ni zainteresiran za igranje s princeso Charlotte

Zavedali smo se, da je Georgeova 5-letna rojstna obleka!

princ William Prince George Match
Getty Images

Na levi strani: princ George, jabolko očesa njegove države, v hrustljavi belo obloženo srajco z modri oblogami na rokavih. Na desni: Princ William se je vrnil leta 1985 med družinskim potovanjem v Benetke, medtem ko ga je nosil (uganil), belo gumba z enako ovratnico in obarvano trim. Mic kapljica.

POVEZANE: J. Crew Bag Meghan Markle je na prodaj za manj kot 100 $ v trenutku

Ni to točno enako srajco (na žalost manjka modra trim nad gumbi), vendar je precej freakin ‘blizu, in je styled na enak način z modri kratke hlače. 

Ko gre za kraljevski faš-un, pogosto gledamo k Kate Middleton ali Meghan Markle za iztočnico, toda George očitno gre na drugo pot. Kdo je vedel, da je princ William bil taka ikona sloga?