Princ Harry in Meghan Markle želita imeti otrok ASAP

Z novim dojenčkom Princem Williamom in Kate Middletonom ter veliko kraljevsko poroko po vogalu za princa Harryja in Meghana Markla se zdi, da britanska kraljevska družina eksponencialno raste iz dneva v dan. Ampak ne pričakujte, da se bo tukaj ustavil. Če bo princ Harry dobil svojo pot, bo v bližnji prihodnosti prišlo do več dodatkov.

Kraljevi strokovnjak Katie Nicholl, avtor Harry: Življenje, izguba in ljubezen, je prelil fižol na otroške načrte za pare in zdi se, da ne bo dolgo, dokler Harry in Meghan ne bodo več družin.

princ Harry and Meghan Markle kids
WPA Pool

“Moji viri pravijo, da je princ Harry zelo težko začeti družino, kmalu po kraljevi poroki”, je dejal Nicholl. Zabava Nocoj. “Ni skrivnost o želji otrok.”

Par je celo obravnaval možnost, da imajo otroke v intervjuju po intervjuju, kjer je bil Harry vprašan, ali načrtujejo začetek družine. »Trenutno, ne,« je odvrnil Harry, ki se je odrezal od Markla. “Seveda, korak po korak in upamo, da bomo v bližnji prihodnosti začeli družino,” je dodal.

Ta želja po lastnih otrocih izhaja predvsem iz interakcije s svojim nečakom Princem Georgeom in nečakinjo Princeso Charlotte, saj se izkaže.

“Mislim, da je ta trenutek [za Harryja] resnično udaril, ko se je njegov brat Princ William seveda obrnil k Kate Middletonu”, je dejal Nicholl. “To je vsekakor dobilo princa Harryja precej prekletega.”

Kot je razvidno iz številnih slik Harryja, ki se igrajo z otroki, ni presenetljivo, da hoče biti sam družinski človek. Tudi zveni, kot da je našel odličnega partnerja, da to doseže.

“Ker je želel, da bi Meghan spoznala princa Georgea in princese Charlotte, bi lahko to videla – to bi upanje ponovile, da bi imele otroke,” je dejala. “Da se poročiš v kraljevi družini, to pa ne pomeni, da ne moreš imeti običajne družine s srčnimi otroki, in tukaj sta George in Charlotte, da pokažeta, da se to lahko zgodi. To je bilo za njega res pomembno.”

POVEZANE: Meghan Markle in kraljeva poročna torta Prince Harryja so nekonvencionalna izbira

Z njo je Markle popolnoma naravna, ko gre za otroke, in ne more čakati, da bi bila mama. Njena bivša agentka Gina Nelthorpe-Cowne je dejala v novem dokumentarcu Harry in Meghan: ljubezenska zgodba da so otroci definitivno v Meghanovem umu. 

“Rekla mi je:” Zelo bi rad imel otroke in ne morem čakati, da bi bil mama, “je poročal Nelthorpe-Cowne.

Markle je celo 23. marca ob uradnem kraljevem obisku na Irskem Markle celo zapustil otroški namig. Medtem ko je pogledala na hipoalergene otroške izdelke, jih je pokazala in rekla: “Prepričan sem, da bomo na nekem mestu potrebovali celo stvar. “

“Meghan je zelo pametna z otroki,” je potrdil Nicholl. “Bila je zelo materinka in bila je navdušena, da bi se spoznala z Georgeom in Charlotto. Mislim, da je ena od lepih stvari, anekdote, ki sem jih odkril [medtem ko je pisal] knjigo, je bil pravzaprav trenutek, ki vključuje otroke, ko je Meghan resnično padel na princa Harryja . “

V trenutku, ko se Nicholl nanaša, se je zgodilo po tem, ko so se novice o Harryju in Meghanovi odnosi javno objavile oktobra 2016. Princ je dejansko obiskal Markleja v Torontu v tistem času in so se prikrivali v hiši svoje prijatelje Jessice Mulroney, da bi počakali na medijsko nevihte. Jessica in njen mož Ben imata tri majhne otroke, Harry pa je prinesel vrečko z igračami in igral z otroki. Po Nichollu, ko je videl, kako velik je bil Harry z njimi, je resnično zapečatil dogovor Suits zvezda.

Kot da princ Harry ni bil dovolj za ulov.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map