Princesa Diana bo prišla v življenje v sezoni 3

Če ste pomislili na prva dva sezona Krona so bili dramatični, pripravili si boste še več akcij, ko se bo Netflixova nagrada vrnila v sezono 3.

V najnovejših epizodah smo v kraljevini Elizabeti in princesi Margaret videli svoje osebne odnose. Nato bo Elizabethov sin, princ Charles, imel razmerje med gledališko dramo na zaslonu.

Krona ustvarjalec Peter Morgan Ljudje da se bomo srečali s princeso Diano do konca sezone 3 in da bo v naslednjih dveh sezonah močno pokazala. Diana ni edina ljubezenskih interesov Charlesa, ki jo bomo videli po skokih.

Princesa Diana The Crown Season 3
Tim Graham / Getty

“Začnete se srečati s Camillo Parker Bowles v sezoni 3,” je dejal producent Suzanne Mackie Hollywood Reporter. “Moramo biti iskreni, sezona 3 in sezona 4 se preslikata in čim bližje je zgodovina – sedaj lahko rečem:” Bog, natančno vem, kaj sem se počutil, ko se je to zgodilo, to se spominjam in to se spomnim. “To je tako razburljivo!”

Medtem ko še ne vemo, katere srečne igralke bodo prevzele vloge, obstaja nekaj novic, ki so bile potrjene. Olivia Colman bo prevzela Claire Foy kot kraljico Elizabeto, medtem ko bo Helena Bonham Carter igrala princeso Margaret.

POVEZANE: glej Krona Cast poleg njihovi kraljevski partnerji v realnem življenju

Kar zadeva del princa Philipa, je bil Paul Bettany v bližini dogovora, ki ga je prevzel Matt Smith, vendar se je nedavno potegnil zaradi konflikta časovnega razporeda.

Ne moremo čakati, da vidimo, kateri nadarjeni igralci stopijo v te kraljeve vloge.