Priyanka Chopra in Nick Jonas sta pravkar potrdila svojo angažiranost med intimno indijsko svečanostjo

Uradno so: eng. Priyanka Chopra in Nick Jonas! 

Po mesecu zaslišanja sta »ali sta ali ne?« Par je rešil zadevo s primerjalnimi fotografijami Instagrama in snaps iz svoje intimne angažiranosti v Choprini domači Mumbai, Indija. 

V aplikaciji za socialne medije, Quantico zvezda je objavila sliko, ki jo je par gledal v oči drug drugemu, s svojim diamantnim prstanom je končno vidno. »Vzeto … Z vsem srcem in dušo,« je zapisala. 

Z vsem srcem in dušo..

Post je delil Priyanka Chopra (@priyankachopra)

Nick vrnil ljubezen z enako fotografijo, napisano: “Prihodnja gospa Jonas. Moje srce. Moja ljubezen.”

Prihodnja gospa Jonas. Moje srce. Moja ljubezen.

Objava, ki jo je delil Nick Jonas (@nickjonas)

Čez nekaj urah je igralka posnela posnetke iz tradicionalne indijske slovesnosti, imenovane roka, kjer so se formalno ukvarjali pred vsemi svojimi družinami in prijatelji. V intimnem poslu je družina Jonas skupaj s čoprinimi sorodniki postavila pred pozlačen znak “NP”, družina pa je po hitro molitvi uživala v domačih jedeh. 

Edini način za to … z družino in bogom. Hvala vsem za vaše želje in blagoslove ���� ♥ ️��

Post je delil Priyanka Chopra (@priyankachopra)

“Izvedli smo puja [molitveni ritual] za srečno in uspešno življenje Priyanka Chopre in Nick Jonas,” je povedal duhovnik, Indian Express. “Po puja Gospoda Ganeshe so opravili svojo slovesnost, vsi člani družine pa so bili prisotni v pujski.” 

“Edini način, da to storim … z družino in bogom. Hvala vsem za vaše želje in blagoslove, «je Chopra napisal diaprojekcijo slik. 

Svečana angažma je prvi korak za par, ki bo kmalu postal gospa in gospa Jonas in po izviru v E! Nameravajo slediti običaji čoprine dediščine. 

“Priyanka želi, da je vse tradicionalno, da spoštuje njene družinske vrednote in definitivno indijsko poroko,” je dejal notranjar. “Vsi načrti se hitro premikajo in Priyanka in Nick nočejo dolgo sodelovati.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map