Proslavite Pi dan s slastno kremasto kremo Christine Tosi

Srečni Pi dan, prijatelji! Za pravilno fête vsakogar najljubšo matematično konstanto in najljubšo deserto, podajamo to sliko odlično kremno pito iz banane iz peke izvleček in ustanoviteljica mleka Bar Christina Tosi. Najboljši del? To je brez laktoze, kar pomeni, da lahko vsi, ki so občutljivi na mleko, dobijo napolnjenost te žametne konfekcije. “V standardni kremni piti z bananami bi uporabili mleko in težko kremo, ki jo boste zložili v pito”, pojasnjuje Tosi V stilu. “Banane pa imajo zaradi naravnih škroba tako veliko kremasto naravo, tako da vam ne potrebujejo dodatne dodane stepene smetane. V tem receptu v bistvu zložite italijansko meringo, ki je beljakovina in sladkor in je dejansko boljša za vas. Še vedno dobite te globoke arome banan, a neverjetno lahkotnost. “

In ko gre za nakup banan, se prepričajte, da iščete ripest kupa. “Naj bodo skoraj črne / rjave, preden jih sprejmete kot rrrrrripe banane, potrebne za ta recept, “svetuje Tosi. “V pekarni lignemo banane, jih zamesimo, jih zamrznemo in pustimo, da v zamrzovalniku dokončno razvijejo okus dva dni ali dva tedna. Rekel je rrrrrripe Banane so razlika med vašo pijačo s bananami, kot sta banana Laffy Taffy in najbolj okusna, globoka krema za pitje banan.

VIDEO: Preizkusite to zdravo, poceni pozno-nočno prigrizek

 

POVEZANE: Kako narediti preprosto pomladansko cvetno ureditev v 5 korakih, glede na Chef Chef

Preizkusite spodnji recept. Kakorkoli že, boljša aktivnost slepota?

Banana Cream Pie
Ljubezen Christine Tosi

Banana Cream Pie

Makes Ena 10-palčna pita; služi 8

Sestavine

Za Chocolate Pie Crust
1/2 skodelica za vse namene
3/4 TSP koruzni škrob
2/3 skodelica sladkorja
1/2 skodelica kakavovega prahu
1 tsp košer sol
6 tbsp maslo, stopljeno

Za kremo za banane
2 zrela banane
1/2 skodelico mleka občutljivo mleko (Tosi raje Lactaid)
1/2 skodelice sladkorja
2 žlici in 2 žlici koruznega škroba
1/2 žlica kosmerske soli
3 jajčni rumenjaki, veliki
1/2 žlica rumene barve hrane
1/2 skodelice sladkorja
1/2 skodelice vode
2 beljakovin, veliko
1/4 tsp smetane tartare

POVEZANE: Stresajte svojo delovno nedeljo s tem 3-komponentnim koktajlom

Navodila

1. Za izdelavo skorje: pečico segrejte na 300 ° F.
2. Združite moko, koruzni škrob, sladkor, kakav v prahu in sol v skledo mešalnika stojala, opremljenega s pritrdiščem lopatice in lopatico pri nizki hitrosti, dokler ne mešamo.
3. Dodajte maslo in veslo pri nizki hitrosti, dokler se mešanica ne začne združevati v majhnih grozdih.
4. Razširite grozde na pergament ali Silpat-podloženi list papirja. Pečemo 20 minut, jih občasno prekrijemo. Drobtine morajo biti še vedno nekoliko vlažne na dotik na tej točki; Ko se ohladijo, se bodo sušili in strdili.
5. Drobne tople čokoladne drobtine v procesorju hrane, dokler niso peščene in ostanejo nejasni grozdi.
6. Premešajte zmes na 10-palčni pito kositer. S prsti in dlanmi roke čvrsto pritisnite čokoladno skorjo v pločevinko, s čimer se prepričajte, da je dno in stranice kosovnice enakomerno pokrita.
7. Izdelati kremo za banane: združite banane in mleko v mešalniku in pireju, dokler ne svilnato gladko.
8. Dodajte 1/2 skodelice sladkorja, koruznega škroba, soli in rumenjaka v mešanico mešanice in nadaljujte s pirejem, dokler ni homogen. Zmes vlijemo v srednje ponev. Očistite posodo za mešalnik.
9. Segreti vsebino posode in toplote na srednje nizko. Ker se mešanica banan segreva, se bo zgostila. Prinesite do vrenja in nato še naprej močno žgajte v trajanju 2 minut, da popolnoma iztisnete škrob. Zmes bo podobna debelemu lepilu, ki meji na cement, z barvo, ki se bo ujemala. Ne skrbi!
10. Vsebino posode prenesite v čist čistilec. Mešajte, dokler mešanica ni gladka in enakomerna. Barvite mešanico z rumeno barvo hrane, dokler ni svetlo rumeno rumeno barvo. (Je tono barve, vendar kreme iz banane ne dobijo same briljantne rumene barve. Womp.)
11. Premešajte mešanico banan v toplotno varno posodo in jo hladite 30 do 60 minut, da se popolnoma ohladi.
12. Ko se mešanica banan ohladi, naredite meringue. V majhni ponvi združite 1/2 skodelice sladkorja in 1/2 skodelice vode. Segrevamo po visoki vročini, po potrebi s čopičem ščetko potopimo v lonec, potopimo v vodo. Kuhajte, dokler sladkorni sirup ne registrira 240 ° F na instant read ali sladkarij termometer.
13. Medtem združite jajčne belice in kremo zob v skledo mešalnika stojala, opremljenega z nastavkom za vžig; nastavite mešalnik na srednjo hitrost in premešajte, dokler se mehki vrhovi ne oblikujejo, ko potegnete odmik od mešanice, približno 2 minuti.
14. S tekočim mešalom previdno in počasi prelijte v vročem sladkornem sirupu. Povečajte hitrost na visoko in bič, dokler ne dosežete želene togosti.
15. Mešanico hladne banane dodajte v mešanico zmesi in počasi mažite, dokler ni enakomerno obarvan in homogen. Uporabite za takojšnjo zapolnitev pita.
16. Nalijte polovico kreme za banane v lupino čokoladne skorje. Pokrijte jo s plastjo banan, narejenih na rezine, nato pa prekrite banane s preostalo kremo za banane. Pito hranite v hladilniku in jejte v enem dnevu, ko ga naredite.