Prvi pogled: Kolekcija Jessica Alba Colorful Crib

Ta objava se je prvotno pojavila na mojem Domaine. Za več zgodb, kot je ta, obiščite mydomaine.com. 

Ko smo slišali to Jessico Alba Iskreno podjetje je debitiral stilsko sodobno sodelovanje z jaslicami, ki je bil prvi nabor pohištva – z blagovno znamko otroškega pohištva Babyletto, mi precej ne moremo vsebovati naše navdušenja. To je partnerstvo sanj: oboje so sodobne, elegantne in okolju prijazne blagovne znamke, ki v zelo zavestnem in utrujenem okolju ponavljajo stvari, ki jih obkrožamo z našimi otroki. Poleg tega nam daje upanje, da bomo nekega dne videli bolj obsežno pohištveno linijo iz Iskrene družbe! Blagovne znamke so pravkar uvedle dve novi barvi – mornarice in korale – zato smo mislili, da je to odlična priložnost, da sedite z ustanoviteljem družbe Honest Company Alba, da bi razpravljali o tem, kako se je ta vrstica združila. Preberite spodaj, če želite izvedeti več.

POVEZANE: 10-krat poceni dekor je karkoli pogledal

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 1
Ljubezen Iskreno podjetje

MyDomaine: Zakaj ste želeli zagnati to zbirko?

Jessica Alba: Bil sem ljubitelj Babyletta in celote Million Dollar Baby blagovno znamko za dolgo časa. Všeč mi je, da so lokalni družinski družbi v Los Angelesu in da so misija usmerjena kot mi. Niso samo okoljsko ozaveščeni in družbeno odgovorni, ampak so tudi osredotočeni na proizvodnjo na najvišje varnostne standarde. Linija Babyletto družinam zagotavlja mir, ne da bi žrtvovala slog ali trajnost.

POVEZANE: Pick Up Some Styling Lessons iz tega zbranega prostora

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 2
Ljubezen Iskreno podjetje

MD: Kako se je to partnerstvo z Babyletto razvilo?

JA: Ko smo spoznali, da so naše vrednote tako tesno povezane, smo bili navdušeni nad sodelovanjem pri oblikovanju. Tesno smo tesno sodelovali s svojo ekipo, ki je že več kot eno leto razvijala otroško posteljico. Proces je bil kombinacija staromodne ustvarjalnosti in nove tehnologije. Svoje navdiha so prevedli v skice, 3-D omare in na koncu ročno izdelan vzorec. Bilo je čudovito, da si je oživel.

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 3
Ljubezen Iskreno podjetje

MD: Kako ti novi kosi živijo v skladu z etosom poštenega podjetja??

JD: Veseli nas, da te jaslice ne izgledajo samo dobro: Prav tako dobro. Z našim programom Buy One Give One podarjamo jaslice družinam, ki jih potrebujejo za vsak nakup našega Honest x Babyletto-ja, smo donirali več kot 750 do danes. Poleg donacij nudimo tudi izobraževalne razrede za varnost v spanju, ki otrokom zagotavljajo varno in udobno v zdravem, prijetnem okolju. Vsi smo v zvezi z varnostjo, slogom in trajnostjo, zato je odlično, da Million Dollar Baby pridobiva obnovljive in trajnostne materiale, kot je borovci iz Nove Zelandije, da bi izdelali naše otroške postelje Babyletto. Vsak od njih je ročno pregledan in sestavljen v Kaliforniji. Prav tako so lahko zamenljivi na štiri načine, da rastejo skupaj z otrokom. Lepo, priročno, zavestno – kaj bi še lahko zahtevali?

Jessica Alba, The Honest Company's Line of Cribs - Embed 4
Ljubezen Iskreno podjetje

POVEZANE: V domu slavnega danskega arhitekta

MD: Kaj je navdihnilo barvno paleto teh jaslic in pletarjev?

JA: Naša prvotna paleta sive in bele barve je ponudila staršem nevtralne možnosti, ki so bile sveže v vsakem vrtcu. Z našimi najnovejšimi modrimi in koralnimi rožnatimi barvami postavljamo poseben spin na klasično paleto za dečke in dekleta. Barve so tako bogate; bodo na Pinterestu odlično izgledali!

PREBERI VEČ: Prvi pogled: Kolekcija Jessica Alba Colorful Crib

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 42

map