Prvi pogled: obleka Giuliana Rancic za HSN

Življenje se vedno izboljšuje za Giuliano Rancic! Na eni strani sta z možem Bill sprejela novega sina Edwarda Duka ta teden in na drugi strani, pripravlja se za začetek prve zbirke za HSN, G Giuliane Rancic. Televizijska osebnost je InStyle.com poslala prvi pogled na to, kaj lahko pričakujemo: mešanico oblek in kril, pripravljenih na kamero, umetno usnje in krznene jopiče, ki jih navdihuje Hollywood, in oblečene črne nogavice. “Ustvarjanje G z Giuliano Rancic je moje sanje in sem tako navdušen, da prenesem svojo zbirko v HSN,”Rancic je izključno povedal InStyle.com.”Moji modeli so primerni za fit, funkcijo in, seveda, čudovit slog … tri stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje v svoji garderobi.”Poslušajte več od Rancic v zgornjem videoposnetku in si oglejte več na strani HSN na Facebooku. Kosi bodo na voljo od $ 30 do $ 130 na HSN in hsn.com od 21. septembra naprej – si jih predogledali v galeriji. 

VEČ:• Giuliana in Bill Dobrodošli Son Edward • Giulianova linija za LOFT • Bill in Giuliana na Do Something Awards • Oskarjev: Oglejte si Giuliana’s Look!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 37

map