Rachel Brosnahan, čudovita gospa Maiselova, lahko svoji zlati globus dolguje Joan Rivers

Čas's Up

Amazonova komična serija Čudovita gospa Maisel je v nedeljo prevzel dom dva zlati globusi, eno za najboljšo glasbeno ali komedijsko televizijsko serijo in drugo za najboljšo igralko v glasbeni ali komedijski seriji. Vodilna slovesnost in prvi dobitnik Globeja, Rachel Brosnahan, je prevzela svoj sprejemni govor, ki je zahtevala več edinstvenih ženskih zgodb na majhnih in velikih zaslonih.

“To je zgodba o drzni in sijajni in zapleteni ženi in neskončno sem ponosen, da sem del tega”, je Brosnahan napovedal občinstvu, oblečenim v skoraj enobarvni črni barvi v podporo pobudi za pravice žensk, Time’s Up. “Toda tam je toliko ženskih zgodb, ki jih še vedno potrebujejo in si zaslužijo povedati.”

Predstavitev žensk na zaslonu je tema, o kateri se je Brosnahan že nekaj časa počutil strastno in zagovarjal se je, ko smo lani zadeli igralko, Ton Čudovita gospa. Maisel sprostitev. Tukaj razkriva svetlobo svojega značaja moči – močno neodvisnega stojišca Midgea Midgea – in kaj je Joan Rivers povezal z njenim oživitvijo.

VIDEO: Naslednja zaustavitev, zlati globusi: ekskluzivni pogled na letošnji dvigalo Instagrama

 

Kaj tisti, ki še niso videli Čudovita gospa Maisel se moramo veseliti? Čudovita gospa Maisel je o ženi po imenu Mariam, vendar je njen vzdevek Midge Maisel v petdesetih letih prejšnjega stoletja, njen mož pa ji nepričakovano zapusti. Sčasoma jo boste videli, da bo postala ena prvih ženskih stojnih komikov. To je področje za mene, vendar na najbolj razburljiv način.

Večino tega obdobja je povedano, čeprav muški pogled. Zato je razburljivo biti na tej oddaji, ki je o ženi, ki jo je napisala in režirala ženska [Amy Sherman-Palladino od Gilmore Girls slavo]. Obstajajo ženske po celotni posadki – to je zelo ženski projekt.

Od kje si vzbudil navdih za ta lik? Gledal sem veliko Joan Rivers. Zelo so drugačni, vendar je podobno podobno glede njihovega pogona, mislim. Tudi moja babica in Midge sta imela veliko lastnosti. Moja babica je čudovita, čudovita ženska. In mislim, da bi njo in Midge delila modni občutek, zagotovo. V tem času veliko raziskujem o igralcih in igralcih. Ona je mlada židovska žena, zato sem ščetkala mojo zgodovino judovske zgodovine vse do 50. in 60. let. Naredil sem veliko raziskav, a rad imam rad raziskav, zato je bilo super.

TK
Vljudnost

POVEZANE: Znotraj InStyle & Warner Bros 2018 Zlati globusi kasneje 

Kaj bi rad storil s tem znakom? Kakšno zapuščino želite zapustiti? Prav gotovo nisem prva oseba ali upam, da je zadnji, ki pravi, da moramo videti več vodilnih televizijskih oddaj in filmskih žensk, ki se razlikujejo od tistih, ki smo jih že videli in nenehno gledali. In menim, da to spada v to kategorijo na malo načinov. Na primer, zgodbo sem ustrelil zgodaj, ko sem moral vzeti vse ličila. In tako sem posnel takšne prizore, preden jih prikrijejo zase, prikrijejo rdeče prizore, kjer si “ne nosiš ličila.” Ampak moram vzeti vse moje ličbe off na kameri. In to zveni kot majhna stvar, vendar je ogromna. To je del odstranitve. Upam, da sem del mnogih, veliko več takšnih stvari, ki se gibljejo naprej. Zame je bilo zelo razburljivo.

Kaj si se naučil od Midža? Tako je pogumna. Ona je toliko bolj hrabra od mene. Upam, da bom odšel.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 89

map