Rachel McAdams Flaunts Her Torn Legs na Comic-Con

Rachel McAdams je bila včeraj ulov, saj je njene stvari v nošeni samoportreti oblekla v Comic-Con v San Diegu. Igralka sta se pridružila kolegom Benedictom Cumberbatchom, Tildo Swinton, Chiwetelom Ejioforjem in Benedictom Wongom, da bi promovirala prihajajoči film Doktor Strange in razpravljali o filmu s svojimi oboževalci.

McAdams se je udeležil dogodka v flirtantni številki, ki je razkrila popolno mrežo in geometrijsko blokiranje barv v prefinjenih odtenkih temno zelene, modre in bež, naglašene z oranžno podrobno. Čeprav se je z dolgimi rokavi in ​​vzpenjal do vratu, se je ženska kapica razšarala v rogljičnem srednjem stegnu, ki je poudarila 37-letne noge.

The Ospredje zvezda se je zabavala z zabavnim videzom z ujemajočimi temno zelenimi poudarjenimi črpalkami in z dodatki s srebrnimi obročki, ki so pritegnile pozornost na temno manikuro. Valovite ključavnice plavuše lepote so se razcepile ob strani in samo obrezale ramena. Temni videz je osvetlila igralka roza ustnica in osupljiv nasmeh, ko je na odru.

POVEZANE: Top 5 rdečih preprog Rachel McAdams

VIDEO: Najboljši trenutki za lepoto Rachel McAdams

McAdams igra nočno medicinsko sestro Christine Palmerin film, skupaj s Cumberbatch kot zdravnik sam in Swinton kot starodavne. Doktor Strange bo v novembru poskrbel za gledališča.