Rachel Zoe in Rodger Berman praznujeta 25-letnico prvega dne: “Soulmates”

Že 25 let, odkar je modni oblikovalec Rachel Zoe in hubby Rodger Berman odšel na svoj prvi datum, in še vedno izgledajo kot glave nad petami kot vedno. Berman je v ponedeljek odšel v Instagram, da bi mu slišal slatko fotografijo, ki je poljubil svojo nevesto, in sporočilo vas bo prepričalo v ljubezen.

“Moj prvi zmenek z @ rajo je bil pred 25 leti danes. Že od takrat sem zaljubljen v njo, «je zapisal. “Ljubezen dojenčka je najlažja stvar, ki sem jo kdaj naredila. Ti si neverjetna mati, žena in prijatelj. Da bi preživel življenje z vami, je resnično darilo. “

Moj prvi zmenek z @ rajo je bil pred 25 leti danes. Že od takrat sem bil zaljubljen v njo. Ljubica dojenčka je najlažja stvar, ki sem jo kdaj naredila. Ti si neverjetna mati, žena in prijatelj. Da bi preživel življenje z vami, je resnično darilo.

Fotografija, ki jo je objavil Rodger Berman (@ rbermanus)

Jasno je, da je občutek obojestransko: Zoe je ponovno objavil slavno fotografijo in sporočilo. “Takoj nazaj na vas @ rbermanus #isitweirdtoregrammyhusband # 25yearsstrong #soulmates,” je napisala svojo objavo.

Stilistka slavnih in zdaj sopredsednica Rachel Zoe, Inc se poročita manj kot pet let po prvem datumu leta 1996, skupaj sta dva otroka, 5-letni Skyler in 2-letni Kaius.

Čudovit dan z mojo lepo družino, zahvaljujoč @ mamaandtati, ki praznuje @shoprachelzoe

Fotografija, ki jo je objavil Rodger Berman (@ rbermanus)

POVEZANE: Rachel Zoe se strinja s svojimi sanjami s svojimi sanjami: Snapchat in Classic Rock

Ta modna družina ni mogla dobiti nobene skrivnosti.