Rachel Zoe je zdaj oblikoval čitalnike, avtomobilske sedeže in plenice

Ljubitelji Projekt Rachel Zoe in vse večje stvari, pripravi se na umiranje.

Slavni stilist je postal realistična televizijska zvezda, mati in vsestranski večdimenzionalni talent, ki uradno podaljšuje svoj stilski Midasov dotik novorojenčkom in čudovitim malčkom. Zoe je sklenil dogovor z otroškimi blagovnimi znamkami Quinny in Maxi-Cosi za oblikovanje otroškega vozička, dveh avtomobilskih sedežev in vrečke za plenice, poroča WWD. To je naravna poteza za mamo dveh, ki se je nedavno združila tudi z linijo za obleko za materinstvo A Pea v Podu za drugo sodelovanje.

»Jaz sem oblikovalec, predvsem pa mati, zato je za mene izjemno pomembno, da nikoli ne žrtvam udobja za slog – to je res, ko oblečem svoje otroke in kot sami delajočo mamo,« je dejal Zoe za WWD. Da, kosi v zbirki dosežejo tisto, kar bi pričakovali večino sprehajališč in opreme za otroško varnost, vendar glede na to, da je Zoe za projektom, ima vsak dodatek elegance. Vintage, connac usnje in zlato podrobno so prisotni in dopolnjujejo belo ali črno tkanine, ki se uporabljajo. Na bolj praktični sprednji strani se voziček samodejno razvija in vključuje krošnjami za sonce, odstranljive koleščke, naslonjalo za noge in nakupovalno košarico (kot nalašč za modno obremenjenega starša).

Rachel Zoe Strollers
Vljudnost

POVEZANE: Rachel Zoe deli svoje nasvete za nego perila doma

Pričakujte zbirko Rachel Zoe x Quinny in Maxi-Cosi, ki znaša od 200 do 850 ameriških dolarjev, da naslednjič pomladi Nordstrom in otroške trgovine po vsej državi pozneje. Prepričani smo, da sta Skyler in Kaius v veselje.