Rainbow Bright! Monique Lhuillier’s Fall 2015 Bridal Collection je več barve kot kdajkoli prej

Pomembnost poročne obleke ni nikomur izgubljena, še posebej Monique Lhuillier. Ko gre za oblikovanje poročnih oblek, Lhuillier pravi, da je smiselno prepričati, da je vsaka številka fantastična, izjemna in posebna za velik dan. In njena jesen 2015 kolekcija ni nič drugega. Pravzaprav je stvari naredila korak dlje, tako da je svoje ustvarjalce primerjala z zakladi in pretvarjala svoj razstavni prostor v nakitno škatlo z več kot življenjsko dobo, skupaj z balerino, ki je bila pripravljena in pirouetted na vhodu.

POVEZANE: Monique Lhuillier naredi čarobno zgodbo na # NYFW z holografskimi poudarki

»Škatla z zakladnico ima lepa presenečenja in to sem imel v mislih, ko sem oblikoval te dele – vsak je tako individualen in tako lep na svoj način«, pravi ona o svoji zbirki. “Zelo me je navdihnila barva in igra na tkaninah, zato je tu lahkoten, brez napora, da se čutijo o njih. Čarobni so, zakladnice.”

Seveda je vsak model plaval po stezi v oblakih tila. Toda, kar je bilo vredno poudariti – od 12 oblek, jih je bilo samo pet opranih v tradicionalni beli ali slonokoščeni. Večina zbirke je igrala s pistacijami in kovnicami, breskvami in grenivkami, utrnjenimi lavandami in kovinami (prvič z njo), kot sta starinsko zlato in rožnato zlato. “Po [moj pomladi 2015 kažejo] barve res resonirati z mano,” pojasnjuje. “Prišel sem, da bi si privoščil več možnosti in uvedel novosti, da bi se moda in nevesta pomikala naprej. Poskušala sem pustiti neveste, da lahko nosiš barvo in še vedno biti posebna, še vedno se počutim kot nevesta”.

POVEZANE: Poroka Novice: Marchesa uvaja ločeno in Brand New Hue za neveste

Medtem ko je slavni modro odtenek iz pretekle sezone ni bil viden, so pistacije in kovnice prenašale, vendar v bolj nasičenih državah. Blush, tudi barva podpisa, je bila globlje kot kdajkoli prej: “Tokrat sem ga oviral, močno in močnejšo ga postavljam – vsakič, ko se obrnem na poročne, se vprašam, kaj nisem storil? Kako lahko Dvignite to? To, kar počnem vsako sezono. “

FOTOGRAFIJE: Slow-Worthy obleke od Bridal Fashion Week