Ralph Lauren Goes Sci-Fi z Interactive Nakup oken za očetov dan

Ralph Lauren je pravkar sprejel stavek “okno nakupovanje” na popolnoma novo raven. V čast Očetov dan se je blagovna znamka pridružila podjetju Bloomingdale za namestitev šestih interaktivnih oken na svoji vodilni lokaciji na 59. ulici, v kateri lahko mimoidoči in kupci brskajo, prilagajajo in kupujejo darila za očeta s pritiskom prsta. 

“Za nas je zelo pomembno, da se s strankami povežemo na edinstven način,” pravi David Lauren, izvršni podpredsednik Ralph Lauren globalnega oglaševanja, trženja in korporativnih komunikacij. “Želeli smo ustvariti interaktivno doživetje, ki bi vas v dobesednem primeru ustavilo v vaših skladbah z nekaj gledališkimi in snemljivimi.”

Naloga opravljena. Okna se ponašata s HD ultra-svetelimi plazma zasloni in tehnologijo na dotik, tako da z vsakim dotikom lahko izberete in prilagodite paleto ponudb, vključno s polos, Oxford majice, vezi, kopalke, chinos in dišave. (Ko boste opravili vse izbire po meri, boste videli končni izdelek.)

Ralph Lauren Bloomingdales - Embed 1
Vljudnost

Vse se postavlja vprašanje, ali je to prihodnost mode. Seveda namestitev dodaja dodatno dimenzijo za maloprodajo več kot le na spletu in opeko in malto. Prav tako ni prvič, da je blagovna znamka v ospredju visokotehnoloških inovacij. Prej je Polo Ralph Lauren na New York Fashion Weeku postavil 4D holografsko modno revijo, ki je bila prva takšne vrste, ki se je počutila kot prizor naravnost iz znanstvenega filma. In šele lani je blagovna znamka sprožila vrečke, opremljene s polnilnim USB-vrvico in LED-lučko, ki so vedno nosile telefone, in nosilno tehnologijo, kot je Polo Tech Shirt za športnike za spremljanje vitaminov.

Če ste na območju od zdaj do Očetov dan, se prepričajte, da Bloomingdale nehate priti do novega načina nakupovanja in kupiti oče seveda! Namestitev bo trajala do 21. junija.

POVEZANE: Najsodobnejše pripomočke, da bi oče resnično vesel tega očetovega dne