Razčlenitev polnila: Kako je razlika med praškami, svinčniki in pomadami?

Prizadevamo si za učinek Cara Delevingne, vendar so bili izdelki, ki pospešujejo navijanje, vedno nenehno težavno temo, odkar je celoten model modela vzbudil vse nas, da bi se oddaljili od pinceta, nova formula pa skoraj vsak teden padla na police. Čeprav smo bili vedno seznanjeni s svinčniki, geli in praškami, se lahko z dvigom novih inovacij, kot so pomade in obloge za tekoče obleke, pomikajo po odseku za ličenje oči, da bi našli popolno ujemanje, lahko nekoliko bolj zahtevna.

Sestavili smo celovito vodilo o najbolj priljubljenih formulah čevljev, nasvetih o tem, kako jih uporabiti in kako ugotoviti, ali je izdelek pravi za vas. Nadaljujte branje, da dobite vse podrobnosti in natančno ugotovite, kaj naj se stavi v komplet za obrvi!

POVEZANE: lahko naredite krepko brskanje

Must-Haves za vsakega Brow Kit

Brow Breakdown
Vljudnost

Ne glede na želeno formulo, obstaja peščica univerzalnih izdelkov, ne sme biti noben dober arsenal za čelo. Seveda je priročna čopiča, kot so Dior ($ 26; dior.com) in trden par Tweezerman Tweezers ($ 16; sephora.com) ključnega pomena pri vzdrževanju vašega naravnega sklopa, kot je gel za čelo, kot je NARS ($ 23; narscosmetics.com). Jasna različica je vedno varna stava, čeprav obarvane možnosti dodajo še dodatno dimenzijo in če menite, da je vaša malo preveč temno, ko jih napolnite, lahko z luknjami v enem gelu zapečete svoje loke, da se uravnoteži učinek.

Uporabite mat osvetljevalnik tik pod lokom, da poudarite svoje ročno delo – imamo radi Benefit’s High Brow ($ 20; benefitcosmetics.com) — in samo, če slučajno barvate zunaj linije, korektorja, kot je Sephora ($ 17, sephora. com) lahko zlahka popravi napako.

POVEZANE: Kako potiskati svoje obrve

Svinčniki

Brow Breakdown
Vljudnost

Brow svinčniki so bili standardni izdelek, še dolgo, preden je bil v našem besednjaku dodan izraz “na lomu”, in so pogosto prvi izdelek pobran na poti do popolnih lokov, vendar niso vsi ustvarjeni enako. Poiščite formulo, ki je mešljiva in enostavna za uporabo, vendar ne preveč mehka — preveč suh svinčnik lahko vleče in izvleče vaše naravne čudeže dlake, medtem ko formula, ki pretežno prehrani vosek, se lahko premika ali pojavi ves čas nosi.

Ljubimo Bobbi Brownovo klasično verzijo ($ 24; bobbibrown.com) in Anastasia’s Brow Wiz ($ 21; sephora.com), ki je izjemno suha, da bi ustvarili natančen konec. Svinčniki s poševno konico, kot je Burberry’s Effortless Brow Definer (33 $, nordstrom.com), lahko pomagajo pri postavljanju kota. Če vam je všeč HD učinek, tekoče različice, kot je Eyeko Brow Liner (19 €, eyeko.com), so opremljene s koničastimi aplikatorji iz filca in vam omogočajo, da šablonirate v posameznih dlačicah. Za razliko od črnih črnih očal, ki jih uporabljamo za sledenje našim trepalnicam, je končni rezultat tekoče linije obutve mehka tona in ne očitna stavka.

POVEZANE: Naučite se Trick za pridobivanje debelejših obrvi

Praški

Brow Breakdown
Vljudnost

Formulacije prahu, kot so Urban Decay’s Brow Box ($ 29; sephora.com), dueti iz Zoeya Van Jonesa ($ 22, zoeyvanjones.com) in Brett Freedman (18 dolarjev, brettfreedman.com), pa tudi Cle De Peau’s Brow in Eyeliner Compact $ 70; barneys.com), če boste malce pritisnili, naredite mehkejši, bolj naravni videz tudi trdo s svinčnikom. Za nanašanje izdelka uporabite kotni čopič, pri čemer je svetlejši odtenek nameščen na začetnem delu čevlja za brezhibno bledenje. Ali pa za izrecno metodo držite ščetko s čepičem v temnejši posodi s senčilom, nato pa ga razrežite z lasmi za distribucijo.

Če je vaša koža na suhi strani, lahko imajo prašni delci težave z držanjem na vašem loku, odvisno od odtenkov. Uporabite lahki potez kreme za oči pod vašo kostno čeljustjo, da izdelek dobite na podlago, da se držite, ali pa podaljšajte moč svojega senčnega praška z mešanjem do konca.

POVEZANO: kako izpolniti vaše brskalnike

Pomades

Brow Breakdown
Vljudnost

Ker formula za kremo, kot sta Anastasia’s Dipbrow (18 USD, sephora.com), Laura Mercier’s Brow Definer (20 $, lauramercier.com) in EcoBrow’s Defining Wax (vsak po 26 $, ecobrow.com) imajo bolj koncentrirano barvno izplačilo, je lahko malo zapleteno, zato priporočamo, da jih uporabite, ko ste obvladali tehnike svinčnika in prahu.

Po ščetkanju s svojimi brki uporabite kotno čopičo, da pobere barvo in jo uporabite za katerokoli redko področje. Samo malo gre daleč, zato poskrbite, da boste pred čiščenjem dotaknili vaše kože in začnite z lahkotno roko, zato lahko na koncu zasukate grozljiv konec Sharpie-eque. Poskusite obdržati večino barve, ki je zgoščena okoli vašega loka in območja repa, z minimalno količino na sprednjem delu. Da bi se izognili blokiranemu pogledu na začetni del vašega čela, priporočamo, da po spodnjem delu premaknete lahkotno potezo in jo zmešate navzgor s čopičem, da razpršite barvo.

POVEZANE: Skrivnost Camilla Alves’s Flawless Brows