Rebecca Taylor ekipo z Baby Buggy za pomoč družinam, ki potrebujejo

Pogovor o tekmi v nebesih: oblikovalka Rebecca Taylor je zbrala oboževalce in kupce v butiču Upper East Side v New Yorku, da bi nazdravila z začetkom svoje viktorijanske zbirke kapsul, in se je pridružila praznovanju ustanoviteljice Baby Buggy Jessica Seinfeld. Taylor in Seinfeld sta povabila goste, da kupujejo za vzrok, pri čemer 20% prihodkov iz vse prodaje koristi dobrodelni družbi Seinfeld, ki pomaga družinam, ki potrebujejo državo z zagotavljanjem sprehajališč in drugih osnov za otroke v zgodnjem otroštvu, da bi olajšali boj staršev.

POVEZANE: turneja Rebecca Taylor’s Shelter Island Home

“Res sem užival z delom z Jessico in Baby Buggy, da bi pomagal pri zbiranju sredstev in zavesti za to neverjetno dobrodelnost,” je dejal Taylor. “Ker sem mama, sem se počutila zelo povezana s poslanstvom organizacije in spoštujem njihove pobude, da ne samo pomagam družinam v stiski, ampak tudi mentorjem družin.” Taylorjevo zbirko lahko kupite na spletu, da si lahko izročite roko. Do 4. oktobra vnesite kodo RT4BB na blagajni in 20% prihodkov od nakupa bo neposredno koristilo Baby Buggy.

POVEZANE: Pojdi v notranjost Baby Buggy leta 2015 Bedtime Bash

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 31 =

map