Reese Witherspoon in Renée Zellweger sta najlepši BFF v New Instagram fotografiji

Kako ljubka sta ta dva?

Dolgoročne prijateljice Reese Witherspoon in Renée Zellweger sta se vikend srečala skupaj in Pravno blondinka zvezda je danes v Instagram dala čudovito snemanje iz srečne združitve. Na fotografiji se znani in nadarjeni duo objemajo, ko se skupaj zmešajo in nasmehnejo za fotoaparat. Witherspoon je prinesla precej roza roza brez rokavov in ji je pripisovala svoje lase v ohlapnih kodrih, medtem ko je Zellweger nosila čudovito črno obleko s kapičasto kapuco in jo dolge vrvice vrnila nazaj v nizek ponev.

In od tistega, kar je napisal Witherspoon v naslovu, se zdi, kot da je blondinka lepota nedavno uživala, ko je videl Zellwegerjevo novo romantično komedijo Bridget Jonesov Baby, ki je prejšnji teden tekla po gledališčih. “Nenehno : sparkling_heart: Videti mojega prijatelja # RenéeZellweger in njeno vrnitev v enega izmed mojih najljubših znakov! Baby Bridget Jones je bil tako zabavan : srčni utrip: : thumbup_tone1: : 100:. Si videl to? “Witherspoon je napisal poleg prijazne fotografije.

Vedno �� vidim svojega prijatelja # RenéeZellweger in njeno vrnitev v enega mojih najljubših znakov! Baby Bridget Jones je bil tako zabavan. Si videl to??

Fotografija objavila Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

POVEZANE: Renée Zellweger izgleda na Ultra-Chicu v New Yorku Premiera Bridget Jonesov Baby

Prosim, prihajajo slike BFF.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 63

map