Reese Witherspoon odgovarja na njeno ogrožanje! Kategorija v Most Reese Witherspoon Way Possible

Ljubitelji Reese Witherspoon in Zanemarjanje! Gledalci so se v ponedeljek zvečer prijetno presenetili, ko so filmski filmi Oskarja zmagovale v celotni kategoriji na showu.

Reese Witherspoon Lead
Mike Marsland / Mike Marsland / WireImage

Kategorija se je začela počasi in enostavno in se borila za najbolj splošno znanje RW z vprašanjem o filmu, v katerem je predstavila “Singer June Carter” (Kaj je Pojdi po liniji?). Tekmovalec Daniel je hitro zbral, vendar ni mogel dovolj hitro doseči naslova. Vnesite: Emily (čigar RW znanje je tako veliko, ona ne potrebuje priimka – Madonna of RW filme, če želite).

Emily je ukradla kategorijo, ki je odgovorila na vsa vprašanja s klasičnim filmom iz Witherspoonove opusov priljubljenih navijačev.

Seveda je Witherspoon sama ujela ta neverjeten trenutek Zanemarjanje! zgodovino in ji dodal neverjetno Reese Witherspoon-esque dve centi: “Morate biti hitrejši od tega, Daniel! Pot, da gremo, Emily! @ Jeopardy je to naredila moj dan !, “je tweeted ob video posnetku iz epizode.

P.S. Zanemarjanje!, če kdaj potrebujete nekoga za pisanje vprašanj, ki jih obravnava Reese Witherspoon (er-odgovori), V stiluOsebje je pripravljeno in pripravljeno.