Renée Zellweger izgleda Ultra-Chic na New Yorku Premiera Bridget Jones’s Baby

Še en dan, še en stropni rež za Renée Zellweger. Igralka se je udeležila premiere v New Yorku Bridget Jonesov Baby v ponedeljek zvečer nosi uber-chic brez rokavov obleko s dramatično vzorec krilo. Črni zdrobljeni žametni prsni čevlji so pokazali na 47-letni zgornji del telesa, medtem ko je v središču rjave in zelene krilo razsvetljene njene prerezane noge. Zellweger je svoj dogodek ohranila na minimum in priredila zlate ključavnice v nizkem chignonu, z enim samim ohlapnim nagibom,.

Bridget Jonesov Baby je tretji obrok v franšizah, ki temelji na knjigah Helen Fielding, v kateri so zapisane romantične nesreče častitljivega nerodnega Bridget Jonesa (ki ga je igrala Zellweger). Tokrat se Bridget sama nepričakovano pričakuje in ni prepričana o tem, kdo je oče: Patrick Dempsey ali Colin Firthov lik.

Zellweger je stopil na rdečo preprogo, da je govoril Ljudje o tem, da bi moral nositi protetično otroško grb za film.

“Bilo je vroče in težko in ni bilo lepo vonj. Ampak na koncu dneva ga moram odpeljati, za razliko od dame, ki so imele resnično doživetje,” je dejala. “Zato se ne morem pritoževati, resnično je bila izkušnja bolj verodostojna, ker so mi stopala motila.”

POVEZANE: Renée Zellweger naredi elegantno izjavo v saten na Bridget Jonesov Baby Svetovna premiera

Bridget Jonesov Baby je na voljo v ameriških gledališčih 16. septembra.