Rihanna bo častila s podelitvijo nagrade CFDA 2014 Icon Icon

Rihanna je znana, če ne za njene privlačne zadetke ali njo promiskuit zabavne antike (kot dokazuje njena zloglasna hčerka @badgalriri Instagram), potem je za njene strašne in neustrašne modne odločitve. Torej ostro in neustrašno v resnici, da bo za to častila CFDA z nagrado Fashion Icon Award 2014, ki bo 2. junija v Alice Tully Hall v New Yorku.

“Ponosni smo, da Rihani predstavimo nagrado CFDA Fashion Icon za njen vpliv na industrijo kot najbolj razburljivega veleposlanika v zadnjem spominu,” je dejal Steven Kolb, direktor CFDA,.

Pevka se je znova in znova dokazala, da je v bistvu modni kameleon s hojo, s sposobnostjo, da izstopa iz ene skrajne oblike v drugo, ne glede na to, ali gre za oblačilo Alexandre Vauthier navzdol navznoter z režo do konca ali konzervativen tweed Chanel Couture (z ustreznim pakiranjem fanny in superge za zagon). V zadnjem času je bil RiRi prvi na vrsti na pariškem tednu mode, ki ga je zaznamovala množica prestižnih predstav, med njimi Lanvin, Christian Dior, Stella McCartney in Chanel.

Prejšnji prejemniki nagrade so Lady Gaga, Iman, Kate Moss in Nicole Kidman. Recimo, RiRi je v dobri družbi!

Želite videti več Rihaninega videza? Tukaj so naši najljubši modni trenutki njene, na in izven rdeče preproge.