Rihanna najde svoj papeški modni dvojček znotraj metalne galake

Kot eden od letošnjih sopredsednikov metalne galerije je Rihanna resnično potegnila vse postaje. Njen srebrni videz Margiele in Cartierjevi dragulji so priredili letošnjo temo »Nebesna telesa: moda in katoliška domišljija«, in le, če potrebujete dodaten dokaz, da jo je popolnoma prijel, je našla doppelganger v Metropolitanskem muzeju umetnosti. 

Med predogledom letošnje razstave je Rihanna prišla na zbirko iz zbirke, ki izgleda zelo podobna svojemu lastnemu ansamblu – še posebej podpisnemu papeževemu klobuku. V resnični obliki Rihanna je postavila svoj modni dvojček.

Kdo ga je nosil bolje? No, vam bomo dovolili, da se odločite za sebe, vendar ne smejo veliko pogledov na vrh svoje mini obleke in kristalno ukrasen rt.

Rihanna Inside Met Gala - Lead
 Kevin Mazur / Getty Images za muzej Met / Vogue

POVEZANE: Glej Rihanna’s 2018 Met Gala Poglej iz vsakega kota

Možno je, da je Rihanna navdihnila svoj videz iz muzejske zbirke, vendar ne glede na to, da je pošteno reči, da ko Rihanna pristane na temo,. 

V preteklem letu je bila enako namenjena vpetju izbrane razstave Met. Na primer, lansko leto nam je dala metuljne vibracije v koralnem in cvetličnem videzu avantgarde.