Rihanna ponosno razglasi, da je “Thicc”, vendar pravi, da ima krivulje “priti s ceno”

Kot večina žensk ima Rihanna krivine, strije in občasno pozabi obriti noge. In to je njena resničnost o vsem tem, da je pevec junak v naših očeh.

Njene najnovejše iskrene in povsem povezane pripombe? The Britanski Vogue pokrovna zvezda ponosno izjavlja, da je zdaj “thicc”, ampak da tudi ona ljubi svoje telo v poljubni velikosti.

ko u ne morem čakati na poletje.

Objava, ki jo delijo badgalriri (@badgalriri)

“Se bom vrnil v telovadnico in stvari in upam, da ne bom izgubil zadnjice ali bokov ali vseh mojih stegen,” je rekla. “Nekaj ​​bom izgubila, a ne vse. In pomislim na moje joške, kot, “Imma izgubi vse, vse gre!” “

Priznava, da obstaja določen kompromis. “Ampak, saj veš, da gre za ceno. Hočeš imeti rit, potem imaš črevesje”, je rekla.

Vendar Rihanna ni tista, ki bi se spopadala s telesnimi obtožbami. V juniju je govorila z ameriško izdajo Vogue o tem, kako se ukvarja s spletnimi trollsi. 

Objava, ki jo delijo badgalriri (@badgalriri)

“Moraš se samo smejati, resnično. Mislim, vem, ko imam debel dan in ko sem izgubil težo, sprejemam vsa telesa,” je rekla. zgrajena kot Victoria’s Secret dekle, in še vedno se počutim zelo lepo in samozavestno v mojem perilo. “

POVEZANA: Ali lahko Rihanna revolucijo Lingerie način, kako je naredila industrijo ličenja?

Medtem ko mnoge ženske prezirajo dejstvo, da se njihova telesa lahko spreminjajo ob kapljici cinka, Rihanna to vidi kot pozitivno. “Pravzaprav sem imel užitek nihajočega tipa telesa, kjer se nekega dne lahko dobesedno prilegam v nekaj, kar je bodycon, in naslednji dan, naslednji teden – potrebujem nekaj prevelikega, potrebujem malo pridelka in visok -Pravi, da skrijete ta del, veš? «je povedala Cut.

Nadaljevala je: “Vsako jutro prosim pozornost, ko grem v omaro o tem, kaj dela zjutraj. Počutim se, kot da bi vsi morali iti po modi, ker gre za posamezno stvar. In potem, če ga vzamete še naprej, je kot: »Kateri teden imate? Imaš majhen teden? Imaš debel teden? Ali danes delamo orožje? Ta teden delava noge? Delamo preveliko? ‘”

V redu, to je uradno: Rihanna je junak naše generacije. Bravo!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map