Rita Ora nosi kopalni plašč na rdeči preprogi in je resnično neverjetno

Veste, kdaj se pripravljate na izhod, vendar se ne želite obleči? No, Rita Ora je rešila to zapravljanje s svojim najnovejšim videzom. Pevka “Tvoja pesem” in gostiteljica nocojšnjih MTV evropskih video glasbenih nagrad sta šla rdeče preproge v kopalni plašč. Da, pravilno ste prebrali kopalni plašč. 

Ora je prispela na preprogo v Londonu, ki je izgledala kot glamurozna oblačila v belem frotirnem blazinastem oblačilu in brisačo na glavi. V bistvu je izgledala natanko, kako si verjetno izgledala, ko se spustiš iz prhe in si dal lase do suhega, razen resno povišane.

POVEZANE: Rita Ora najde najbolj seksi rdeče-oranžne bikini za njeno počitnice v Jamajki

Pevka je naredila svoj ličnik do popolnosti in ji s svojo resno iskrico prilagodila videz. Ora je nosila zelo veliko ogrlico iz diamantov in diamantne uhane. Izgledala je z belimi petami, ki so imele srebrne okraskanosti. 

Rita Ora EMAs - LEAD

Andreas Rentz / Getty

Videz je lahko malo zunaj, ampak, odkrito, smo nekako obsedeni. Ora je ravnokar sprejela kopalni plašč na javno sprejemljiv način. Hvala, punca! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map