Črna zlata obleka Saoirse Ronan je imela najmočnejša ramena v noči

Irska igralka in nominirani igralec Golden Globe Saoirse Ronan je kot kameleonsko off-screen, kot je ona. Letos je nominirana za najboljšo igralko za njeno izvedbo v priznani režiserski debeli Greti Gerwig Lady Bird, in njena rdeča preproga pogled ima vse oči na njo. 

Letos je Saoirse (in večina nominirancev in udeležencev na nagradni oddaji) prišel v vse črne v podporo gibanju Time’s Up. Tako kot številne ženske, ki so nocoj privlekle preprogo, se je Ronan odločila, da jo bo nosila, zdaj pa se bo zavrtela platina, ki jo je dopolnila z ušesnimi kapicami iz safirja. Ronan se je ob prihodu oblekel v obleko z enim ramenom s strukturiranimi plečami in srebrnimi poudarki. 

Saoirse Ronan

v Atelier Versace obleki, Cartier nakit in Christian Louboutin pete.

Neilson Barnard / NBCUniversal / Getty Images

Ronan, 23, je bila nazadnje nominirana za Zlati globus za njeno izvedbo Brooklyn, za katero je tudi leta 2016 zaslužila nominacijo za Oskarja. Na januarskem slovesnosti je prišla v bleščečo belo svetilko Saint Laurent z eteričnim vlakom, ki je zaostajala z njene rame. Seznanjala je angelsko obleko s čoparskimi dragulji in nosila njene pramene nazaj v pol konj.

Saiorse Ronan
Jason Merritt / Getty Images