Robert Pattinson želi ostati človeka skrivnosti

Robert Pattinson je eden najbolj skrivnostnih moških v Hollywoodu in v celoti načrtuje, da ostane tako.

V svoji zgodbi za september 2017 za GQ, na Sumrak igralci razkrivajo, zakaj hoče ostati daleč od središča pozornosti. “Hočem biti napačno razumljen”, navaja Pattinson. “Ljudje se vedno spreminjajo, in toliko, da nekaj natisnete v tisk, ljudje oblikujejo mnenja in vedno znova ustvarijo, kdo mislijo, da ste … Želim izginiti v vlogo. Če bi lahko molčal, bi jaz. “

Po sprostitvi prvega Sumrak film v letu 2008 sta bila z bivšo punco Kristen Stewart katapultirana v stardom. In od tam so precej ostali tam od takrat, zaradi česar je težko ohraniti vsakršen občutek za normalno življenje. Toda Pattinson je priznal, da je našel način, kako izogniti paparazzi. “Obstajajo načini za izginotje, kot, dokaj enostavno,” je potrdil. “Vključuje samo prizadevanja in večini ljudi se ne sme truditi, da bi se trudili.”

TK
Dominique Charriau / WireImage

Pattinson ne prevzame sebe in njegove slave resno, čeprav je napisal smešni kratki film, ki bi skupaj z njegovim GQ profil. Pod naslovom “Strah in sramotnost”, igralec gre za iskanje vročega psa v New Yorku, medtem ko se poskuša izogniti kameram in kričalnim navijačem.

POVEZANE: Robert Pattinson je “radoveden” o raziskovanju obnovitve somraka

Slava je intenzivna, toda lepo je videti, kako Pattinson najde nekaj humorja. Njegov novi film Dober čas beri gledališče petek, 11. avgust.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 10

map