#RocksMyWorld: Soraya Silchenstedt sprosti čudovito novo zbirko

V tej tedenski funkciji, V stilu’Marion Fasel, nakit in ure uredništva ureja notranjost za zaklade, ki so na njenem radarju. Poiščite ga vsak četrtek na temo Kaj je zdaj in sledite Fasel na Instagramu (@marionfasel), da vidite več draguljev, ki rock njenega sveta.

Soraya Silchenstedt, nekdanja kreativna direktorica kultne blagovne znamke Finn, se vrača v oblikovanje nakita. Zbirka prstov za njeno istoimensko vrstico se imenuje Coup de Foudre. Ko je dobesedno preveden iz francoščine, besede pomenijo “udarec strele”. Za domiselni Silchenstedt izraz pomeni: “Utripanje svetlobe – metafora za električno energijo ljubezni.” Vsak kos ima drugačen slog vijaka, ki ga črpa oblikovalec, preden so jo mojster mojstri preoblikovali v zlato in diamantno dragulj.

Na rdečo preprogo je že udaril gemsko osvetlitev. Gretchen Mol je na premiero njene serije na uhajanje uhajal iz eksplozije vijakov Boardwalk Empire. “Dala jim je spin starega hollywoodskega sijaja in modernosti, ki jo ljubim,” pravi Silchenstedt.

POVEZANE: Mariska Hargitay in Me & Ro ekipa naredita nov nakit za fundacijo Radost srca

Še en omamen je belo-zlati obroč s 16-karatnim sladoledom, ki je obkrožen z 1-karatnim diamantom. “Prstan je navdihnjen z naravno energijo,” pojasnjuje oblikovalec. “Tako kot občutek energije, ki gradi v zraku tik pred udarci strele.” Najbolj osebni del v zbirki je trak v razgretem vzorcu svetilnega vijaka, ki je osvetljen v diamantih. Elegantne dragulje nam želijo napovedati z veliko več nevihtami Silchenstedt.

Soraya Silchenstedt je na razpolago pri Five Story.

FOTOGRAFIJE: 20 let demonstracijskih biserov