#RocksMyWorld: Vsi podatki o ogrlici Sarah Jessica Parker’s New Signature

V tej funkciji #RocksMyWorld, V stilu’Marion Fasel, nakit in ure uredništva ureja notranjost za zaklade, ki so na njenem radarju. Sledite Fasel na Instagramu (@marionfasel) in si oglejte več dragih kamnov, ki rockajo njen svet.

Med celotno vožnjo Sex in mesto serija, Sarah Jessica Parkerjeva uber-chic Carrie Bradshaw je redko ponovila obleko. Nakit iz njene obsežne zbirke, Vendar, rutinsko se je pojavila na showu.

Zlata ogrlica “Carrie” je imela lastno naravno pripoved. Mia in Lizzie sta bila med številnimi mladimi oblikovalci nakita, katerih kariero je začela Parker (znova in znova je nosila obesek za obleko Diamond Horseshoe). Veliko zlato Bulgari ure se je redno pojavila na zapestju za dve letni sezoni. V tej dobi je Parker imela podobno filozofijo ponovnega nakitnega preobleka na rdeči preprogi. Pogosto je bleščala v istem bleščečem ušesu diamantnega obeska Freda Leightona. Vsekakor je pokazala vsestranskost lepega nakita, za razliko od katere koli slavne osebe, ki je kdajkoli storila, tako da je pripomočke čim bolj osebno,.

POVEZANE: SJP pravi, da se bo “ne ustavila pri nič” za trdno Instagram Shot

RMW - Sarah Jessica Parker embed 3
Donna Ward / Getty Images

Sedaj je elegantna igralka, ki je pravkar objavila svojo novo serijo HBO Ločitev, ponavlja nakit predstave znova z rivière ogrlice, ki jih Larkspur & Hawk. Prevedeno iz francoščine, ime zgodovinskega sloga pomeni reko in opisuje pretok dragih kamnov okoli vratu. Silueta je temelj romantične zbirke Larkspur in Hawk, ki jo je oblikovala ustanoviteljica Emily Satloff, ki je svojo kariero začela kot kustosinja v Newyorški zgodovinski družbi.

RMW - Sarah Jessica Parker embed 2
Andrew Toth / Getty Images za filmski festival Tribeca 2015

Zasnovan z nakitom iz gruzijskega obdobja, je Satloff zamenjal orodja, da bi postal trgovec z dragulji in nato končno oblikovalec leta 2008. Oživila je v 18. stoletju izgubljene barvne tehnike folij za njene ročno izdelane dele draguljev, narejene iz zlate prašne srebra ali oksidiranega srebra. Dve kolekciji Olivia Button rivière, ki jih je Parker nosil iz zbirke, so narejeni iz oksidiranega šterlinga in belega topa z baletno folijo (na sliki zgoraj, 5.400 $; larkspurandhawk.com) in oksidiranega šterlinga in belega topaza z azurno folijo (na sliki spodaj, 5.400 $; ylang23.com).

RMW - Sarah Jessica Parker embed 4
GV Cruz / Getty Images za Nordstrom

Čeprav je rivière v preteklosti veljalo za večerno obleko, Satloff pravi, da je namenjena njena sodobna izročila, ki jih je treba nositi 24 ur. “Ljubimo način, kako Sarah Jessica Parker nosi kose čez dan s kavbojkami ali ponoči s koktajlno obleko,” pravi Satloff. “Način mešanja draguljev z vintažnimi diamantnimi ogrlici je še posebej neverjeten in popolnoma privlači mojo strast do nakita iz preteklosti.”

FOTOGRAFIJE: Glejte Sarah Jessica Parker’s Changing Looks