Rosie Huntington-Whiteley in Paige Adams-Geller vas peljejo v ozadje kampanje nove oglaševalske akcije PAIGE

Kot dolgoletni občudovalci stila Rosie Huntington-Whiteley, nam ni presenetljivo, da nismo edini, ki se fotografirajo v supermodelu in igralki za vsakodnevno obleko. Paige Adams-Geller, možgani za PAIGE, so se pred kratkim obrnili na zvezdo, da bi postali obraz nove kolekcije Spring 2016. Dejansko je Geller celo odšel tako daleč, da je prijavil Huntington-Whiteleyovo pomoč za soustvarjalno vodenje kampanje.

“Kadarkoli izbere obleko, vedno izgleda tako elegantno in polirano, a brez napora”, pravi Adams-Geller. Spomladanska oglaševalska akcija ima podobno vibracijo, ki odraža videz, ki je prazna-cool-slika sodoben dan Thelma & Louise gremo po prazni avtocesti.

“Ima pravi občutek rock-and-roll, ki ga kopam,” pravi Huntington-Whiteley.

Z črnim semišajem, raklji in obrobjem je kolekcija prežvečnejša in prevladujoča od prejšnjega izgleda za PAIGE. “Jaz imam rad visokih zvonjenj Bell Canyon Suede,” pravi Adams-Geller. “In navdušen sem zaradi novih kratkih stilov in obremenitev vrhov. Kolekcija je od takrat lanskega leta rasla toliko. “

Pomladna zbirka ima tudi pasove, naravno napredovanje za modno-naprej linijo – in nekaj, kar je Adams-Geller nekaj časa razmišljal. Po zadnji oglaševalski akciji je prejela toliko poizvedb o pasovih, ki jih je Huntington-Whiteley nosila, da se je odločila, da bo nadaljevala in jih dodala v linijo. To je tista pozornost do podrobnosti, ki potegne zbirko skupaj, medtem ko je kontrast rock-and-roll življenjski slog z odloženo vibe tisto, zaradi česar je tako trendsetting.

Ne vemo o tebi, vendar smo pripravljeni začeti nakupovati. 

Paige 2016 spomladanska zbirka

PAIGE Mya Shirt

PAIGE Verdugo Ankle - Studded Imperial

PAIGE Marilee Blouse

PAIGE Cassia Skirt

PAIGE Gemma Belt in Tan

PAIGE Darlene Jacket in Black