Ruby Rose razloži njene nove zelene lase

Vse oči so bile včeraj zvečer na Ruby Rose na 27. letni GLAAD Media Awards, ker je bila počaščena, vendar je prav tako obračala glave s svojimi lasmi. Odpravljanje seksi bele jopičevke, Rose ropala leprechuan zelene ključavnice, ki so bile pletene in nagubane v nouveau updo.  

Rose je hitro nagradila frizerja. “Fant, ki mi lase, je genij, «je povedala V stilu. “Potreboval ga je približno 15-20 minut, da bi to naredil. Če bi to storil, bi trajalo tri dni.”

Toda barva, ki se je obrnila v glavo, ni bila le za začetek določenega trenda. “[Moji] lasje so zdaj neonsko zeleni za film in preprosto nisem hotel, da bi imeli svoje lase … kot ko pogledam nazaj na ta videoposnetek in svojim otrokom pokažem, da sem” dobil to neverjetno nagrado “. želijo, da rečejo, “zakaj so tvoji lasje zelene mame?” je rekla Rose. “Torej, sem se odločil, da ga skušam malo skriti in to je to. Še vedno lahko vidite, da je zelena, vendar ne kriči, kot imam zelene lase, ampak vsi se bomo pretvarjali, da se to dogaja zdaj.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 6 =

map