Ryan Reynolds stopi v N.Y.C. in je uradno najbolj vroči oče kdaj

Ryan Reynolds morda daje trendu dad-bod trku za svoj denar, ko je stopil v New York City v nedeljo, ki prikazuje off his telovadnica roko fizike v casual-chic obleko.

Igralec je šel po ulicah N.Y.C, ki je bil videti zelo suuit v parih kaveljčkih J Brand (178 dolarjev; barneys.com), navadnega belega teeja in zelenega suknjiča, ki je bil seznanjen z belimi Converse šopki in debelimi črnimi obročkimi očali.

Reynolds je imel na obrazu majhen košček, morda v praksi za no-britev november? Brada ali čisto obrijana, imamo radi dobro opazovanje Ryan Reynolds, še posebej, ko strelja fotoaparat, da je vse preveč znani tlačni pogled.

Igralec ni samo znan po hitih hitih hitrih hitrih hitrih hitrih hitrih hitrih hitrih hitrih hitrih hitrih hitih hitih hitih hitih hitih hitih hitov Deadpool in Predlog, temveč tudi za humor, ki se je znašel na obrazu na Cvrkutati in Instagramu, še posebej ko gre za starševstvo svoje dvoletne hčerke James.

POVEZANE: To je tisto, kar Blake Lively cenijo največ o svojem poročnem bralcu Ryanu Reynoldsuju

The Samo prijatelja zvezda je bila poročena z osupljivo igralko Blake Lively že štiri leta, in par dodajajo svojo družino treh z drugim otrokom, ki prihajajo to zimo.