Samo na InStyle! Mad Men’s Alison Brie razkrije podrobnosti o transformaciji Trudy Campbell’s

S sedmo in zadnjo sezono Jezen moški Odličen začetek, ko vidim, koliko se je Don, Joan, Peggy in tolpa v preteklih letih spremenilo, je bolj očitno kot kdajkoli prej. Eden od najbolj dramatičnih preobrazb vseh je Trudy Campbell, ki jo je igrala nadarjena Alison Brie, ki se odziva z ljubeznijo s svojim možem Pete Campbellom, ki ga je v sezoni 6 brcnil iz svojega družinskega doma. Ujela sva igralko, ki se trenutno igra z Adamom Scottom v seriji zabavnih videoposnetkov za Smirnoffa, da bi ugotovila, kakšen je bil razvoj Trudyja kot lik, in kako se je iz leta v leto povečevala.

“To je zelo zanimivo delo na televiziji, kot je ta, kjer je vse, kar se zgodi z značajem, stalno presenečenje,” Brie pravi izključno InStyle.com. “Mislim, da se je Trudy začela pojavljati zelo površno in jo vodila denar in videz. Vsekakor smo videli resnično rast, ko se bori s tem, da bi se spočila in začela družino, zaradi česar se zavedate, da je v življenju še bolj ogrožena in globlje hoče in potrebe, kot se je izkazalo. “

Trudy kasneje rodi svojo hčer in se preseli s Pete iz mesta v Westchester, in njen trenutni trenutek je prišel ob koncu sezone 6, ko Trudy zahteva, da Pete odide, ko odkrije, da je z goljufijo z žensko iz svoje okolice. “Vedno imam občutek, da je vedela, kaj je bila večinoma in da je bila pripravljena pogledati drugače, zato je bilo lepo videti, kako preneha z njo”, dodaja Brie. “Našla je tisto moč, ki je bila vedno tam, toda to je bila tiha moč. Če bi jo videla končno glasno in postala ta totalna slaba, je bilo tako dobro razkriti, in to je lepo potrdilo, da vsi vedo, da je veliko pametnejša, kot se je nekoč zdela. ” Amen na to!

Instant Tip

“Našla je moč, ki je bila vedno tam, vendar je bila tiha moč.” – @AlisonBrie

Tweet to!

Še ni besed o tem, če se bo Trudy vrnil v zadnjo sezono (prste prečkali!), Vendar mislimo, da njena zgodba ni čisto več. (Vsak izgovor, da vidim njeno čudovito garderobo v 60-ih letih, je enako dober kot karkoli za nas.) “Trudy je zelo modna, za katero rad imam rada,” pravi Brie, ki ugotavlja, da je nekaj njenih najljubših kosov od tretje sezone. Najbolj opazna za Brie? Njen videz v epizodi Grown Ups, v kateri je umor John F. Kennedy postal sestavni del ploskve. Trudy in Pete sta odšla na poroko hčere Roger Sterling, vendar se odločita, da ne bodo šli, ko bodo slišali novice o JFK. Pred tem se zgodi, da pride v to neverjetno modro obleko in ne bi mogla biti strožja! ” pravi. “Bilo je malo težko dihati, toda vsakič, ko vidim slike, vedno imam:” To je bila takšna morilska obleka! ” Takoj se spomnim, ko se spominjam vseh najljubših Trudyjevih oblek. ” Poiščite novo epizodo Jezen moški Nedelja ob 22:00 EST na AMC, in kliknite na našo galerijo, da si ogledate najboljši videz iz sezone 7 do sedaj!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 72 =

map