Secret of Drew Barrymore’s Signature Messy Waves je na Amazon

Drew Barrymore
Carlos Alvarez / Getty Images

Erin Lukas

24. oktober 2017 @ 13:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Drew Barrymore ni tuje, da bi spremenil lase. V svoji karieri je igralka poskušala številne dramatične oblike, ki vključujejo brado, ki pade na brado, ognjeno rdečo senco in rezano sliko. Ampak obstaja en slog, ki se zvezda vedno vrne v: neurejene, plažne valove.

Medtem ko se Barrymore lahko šteje za pokrovitelja brez napetih valov, če ste kdaj poskušali ponovno ustvariti svoj videz, veste, da dejansko traja nekaj dela. Brez pravega vročega orodja, po veliko aerobiki za roko, s katerim boste končali, je bolečino zapestje in gube na laseh iz vašega kolena.

Tudi tu pride Barrymoreova nova življenjska doba Dear Drew, ki je pravkar začela na Amazon. Poleg oblačil, intimatov, dodatkov in nakita obstaja tudi vrsta orodij za lase.

POVEZANE: Drew Barrymore na Amazonskem prostoru ustvarja nov način življenja

Vključeni so v igri “You Are Playful Ceramic Fiber Curling Iron” ($ 125; amazon.com), ki je idealen, ko delaš valovit slog z naravno konico, kot je Barrymore’s. Črta omogoča lažje kontrolo delov dlake, ki jih je vaš kravat naenkrat, in pustiti konce iz orodja, kar je tisto, kar daje valove enostavno, plažasto končno.

VIDEO: Drew Barrymore: Nikoli nisem imel nikoli 

Želite videti, kaj je vključeno v linijo orodij za lase Dear Drew? Nadaljujte, če želite kupiti vse izdelke.