Sedaj veste: kako je na tedenskem modnem tednu v Honoluluu

V čast Thanksgiving-ja, sem nekaj tednov off ta teden, zato sem prosil mojega prijatelja Lynne O’Neill, da izpolnite za ta teden stolpec. O’Neill, če ne veste, je veteranski modni producent, katerega vodilna osebnost je navdihnila podoben lik, ki ga je predstavila Margaret Cho v epizodi Sex in mesto. Danes je delala v Honoluluu, kot izvršni producent velikega tedna Hawaiijevega modnega tedna, zato sem jo prosila, da nam pošlje to razglednico o tem, kako je šlo vse:

Teden modnega tedna v Honoluluu je bil letos veliko večji. Ne samo, da smo lahko osvetlili pozornost na oblikovalce Havajih, kot je Kaypee Soh, z več modnimi revijami na vzletno-pristajalni stezi, delili pa smo tudi zbirke mednarodnih oblikovalcev, med njimi Todd Snyder iz New Yorka, Ellery iz Sydneya, Lie Sangbong iz Seula , in AULA iz Tokija. Ljudje bi lahko kupili tudi tukaj, z več kot 50 oblikovalci na trgu.

POVEZANA: Princesa Leia, modna ikona? Nova razstava se izklopi Vojna zvezdIzjava o modi

Erics NYK embed 1
Revija HONOLULU

To je edini modni teden, ki uradno začne z blagoslovom vode in ti listi iz havajskega kahu (reverend). In tam so bili cvetlični leis skoraj povsod, vključno s prilagojenim telesnim lei, ki ga je ustvaril njujonski havajski oblikovalec nakita Bliss Lau, ki je znan po njenih dramatičnih telesnih verigah in havajski oblikovalec Meleana Estes (na sliki, zgoraj). 

Zmagovalni posnetki so se počutili podobno kot New York Fashion Week, ker je naša produkcijska ekipa iz New Yorka na otoke prinesla stezo steze NYFW. Edina razlika je bila aloha duh. Z ekipo, s katero smo delali Revija Honolulu vsi so pozdravili svoje ohana z odprtimi rokami, zato je bila izkušnja zelo posebna in edinstvena.

Eric's NYK embed 3
Revija HONOLULU

Veliko smo videli Hawaii Pet-0 igralec Alex O’Loughlin, ki je bil v ozadju s svojo ženo oblikovalko surfer-model kopalke Malia Jones. Oblikovalec Heatherette Traver Rains se je pojavila v oddaji in tekla v Fern Mallis, ustvarjalca New York Fashion Weeka, ki je bil poseben gost. Harold Koda je odletel iz N.Y.C., takoj po odprtju svoje zadnje razstave kot kuratorja, zadolženega za kostumski inštitut na Metu (na sliki, zgoraj, med O’Neill in Mallis).

POVEZANE: InStyle’s Style 100: The Year in Fashion Hits, Misses in Hashtags

Za mene najbolj stresni del modne revije so trenutki, ki so mu pripeljali do tega, ko pridejo modeli, litje, pribor, dokončanje linije – ker se vse zgodi samo v zadnjem tednu. Ko sem tu za oddajo, se takrat zabavam – tisto, ko vidimo, da je naša vizija oživela.

Eric's NYK embed 2
Revija HONOLULU