Selena Gomez in Adidas Neo želita, da kurate (in stariš) svojo naslednjo kampanjo

Če ste kdaj želeli imeti roko pri ustvarjanju oglaševalske akcije za slavo, je zdaj vaša priložnost. Za najnovejšo zbirko Adidasa Neo z oblikovalko gostov Selene Gomez, blagovna znamka in pevka prosita navijače, da se odločijo, kaj se dogaja v oglasih. Poklicala se je #myneoshoot, oglaševalska akcija socialnih medijev se danes začne in zahteva, da glasujejo o vseh vidikih oglasov Adidas Neo.

“Vesel sem, da napišem naš najnovejši Adidas Neo projekt, kjer bom prepuščal naše zveste oboževalce, ki bodo prišli do kuratorja celotnega spomladanskega poskusa”, je dejal Gomez. “Potrebujemo ljubitelje Neo-ja iz vsega sveta, da se vključimo v glasovanje, da bomo pomladno akcijo lahko naredili, kaj želijo.” Ampak to ni edini način, kako se lahko oboževalci vključijo v streljanje – Adidas Neo je tudi napovedal, da bodo imeli Instagram casting za streljanje.

POVEZANE: 15-krat Selena Gomez se je resnično zgledal, resnično dober

Poleg tega bo šest “neo-influencerjev” iz vsega sveta preletelo v New Orleans streljanje, kjer bodo imeli dejansko roko pri izvajanju fan-voted vidikov akcije. Pojdite na adidasneo.tumblr.com, če želite izvedeti več.