Selena Gomez izstopa iz njene tone Abs Backstage na turneji obnove

Selena Gomez je ena zasedena dama. Med njo po vsem svetu Revival Tour in njen smešni novi segment Carpool Karaoke z Jamesom Cordenom, to je čudež, da ima ta svetovni superzvezda kakšno zastoje. Toda, ko dobi minuto počitka, se pri tem počuti brezhibno.

Gomez je na svoji turneji delila snežno snemanje iz ozadja, ki je pokazala njeno neverjetno napeto abs. “Preshow @revivaltour,” je napisala fotografijo, v kateri se sizzles v vrhu pridelka in obleke, medtem ko umetnik oblikuje svoje sramežljive ključavnice. Med njenimi plišastimi kopeli in udobnim videzom athleisure se zdi, da ima ta umetnik popoln predprodukcijski ritual.

preshow @revivaltour

Fotografija objavila Selena Gomez (@selenagomez)

Ampak Gomez ni samo lep obraz – ima tudi eno veliko srce. V svojem redkem času v času Revival Tour, preživela je dneve v otroških bolnišnicah, se družila z otroki v Brooklynu in celo naredila nekaj srečnih dni zaposlenih McDonaldsa s presenečenjem, medtem ko je na Carpool Karaoke.

Oglejte si zgornji videoposnetek, da si ogledate še šest fotografij, ki so zaobljeni v ozadju iz svoje modne turneje.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map