Selena Gomez je morala imeti drugo kirurgijo po zapletih s presaditvijo njenega ledvice

Selena Gomez od poletja odpira presaditev ledvic in je bila še strašnejša, kot je prvič pustila. V novem intervjuju z Danes, Gomez in njen najboljši prijatelj / dajalec ledvic Francija Raisa sta dala več podrobnosti o zdravstveni strahovi, vključno z nujnim drugim operacijam po zapletih s presaditvijo.

Raisa je delila hišo z Gomezom, ko je spoznala, kako bolna je njen prijatelj. “Nekega dne je prišla domov in je bila čustvena. Ničesar nisem vprašal. Vedela sem, da se ni dobro počutila, «je dejala igralka. “Nekega dne ni mogla odpreti steklenice za vodo. Strmela je in začela je jokati. In rekel sem: “Kaj je narobe?” In takrat mi je rekla. In gre, “ne vem, kaj naj naredim. Seznam je sedem do deset let.

Selena Gomez Francia Raisa
franciaraisa / Instagram

“Povedal sem samo od mene: bil sem kot,” Seveda bom preizkušen, “je dodal Raisa. Proces običajno traja več mesecev, vendar je zaradi “nujnih razmer” Raisa opravil testiranje samo v enem dnevu.

“Izjemno težko je najti tekmo. Dejstvo, da je bila tekma, mislim, da je to neverjetno. To ni resnično, “je dejal Gomez.

Operacija je neverjetno invazivna, in oba sta priznala, da sta bila prestrašena iti v bolnišnico. “Moral sem napisati voljo, ki je bila grozna, ker ni nobenega jamstva, da se bom zbudil,” je rekla Raisa.

Medtem ko je postopek Raise potekal v redu, se tudi Gomez ni izkazal. The Volkovi pevka se je morala vrniti v operacijo, saj se je njena nova ledvica obrnila v njo. “Moji zobje so bili kot mletje, sem bil nesramen,” je pojasnil Gomez. “Šesturna operacija, ki so jo morali opraviti zame, je normalni proces ledvic dejansko dve uri.”

POVEZANE: Selena Gomez in Justin Bieber sta zdaj zaljubljeni prijatelji

“Očitno je ena od arterij prečkala. Zelo sem hvaležen, da obstajajo ljudje, ki vedo, kaj storiti v tej situaciji, “je dodala.

Po operacijah oba ne bi mogli storiti ničesar brez pomoči, od spodnjega perila do tuširanja. Prav tako so ostali na postelji, vsak dan hodijo samo eno uro. Toda prišli so ob strani.

Pazi v celoti Danes intervju v zgornjem videoposnetku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 69

map