Selena Gomez je razkrila svoj odnos s slikami

Selena Gomez je ostala mama o njenem govoričnem odmoru od Justina Bieberja, a medtem ko ni rekla nič prek socialnih medijev ali novinarjev, pošilja sporočilo s svojo izbiro majic. Ta pevec je bil ta teden opazovan v seriji grafičnih čevljev, s čimer je opisal svoj status odnosa po modi. In naj vam povem, stvari ne izgledajo dobro za Justina.

Gomez je bila v torek zvečer opazna na valjčni drsalki s prijatelji, ki je nosila srajco, ki je glasila: »Nikoli ne podcenjujte moči ženske« (podobna trgovina). Zdi se, kot da je zelo trdna izjava o svoji moči in neodvisnosti.

Selena Gomez
Pap Nation / Splash News

Prav tako je treba omeniti, da je Gomez opazil, da opravlja eno dejavnost, ki ga Bieber ljubi (drsanje) brez njega, medtem ko nosi srajco. V zadnjih nekaj mesecih je bila fotografirana na stranskih tleh, medtem ko je vzel led, zato je morda želela poudariti, da bi se sama spravila na drsališče.

To ni edina grafična majica, ki jo je Gomez zaznal v tem tednu. V nedeljo je nosila srajco “Izberite Empatija”, ki bi lahko bila nagrada za marec za naše življenje in njeno objavo o nasilju orožja, ki je kritizirala. Prav tako bi se lahko nanašala na negativne naslove o njej in Justin Bieber, ali paparazzi slike njenih post-operativnih brazgotin, ki so prejšnji teden postali virusni.

Selena Gomez
Maciel-Max Lopez-Geva / BACKGRID

POVEZANE: Vse, kar vemo o razmerju Selene Gomez in Justin Bieber, tako daleč

Toda morda najbolj očitna majica vseh je bila Tom Petty in Heartbreakers tee, ki jo je nosila na večerji v nedeljo zvečer (podobno tukaj). Ali bi lahko “srčkani” pomenili status njenega razmerja? Po navedbah E!, Gomezov in Bieberjev čas se razširijo v večji razkorak.

Selena Gomez
Gospod Canon / Splash News

“Selena je spoznala, čeprav je naredila nekaj pozitivnih izboljšav, vendar pravkar niso popolna ujemanja,” je povedal vir, ki pa je vedel, da sta sprava vedno možnost.