Selena Gomez Ogledala Meghan Markle v identičnem Oscar de la Renta Print

Selena Gomez je ostala prijetna v poletnem vročinskem vinu vikenda z rdečim videzom preprog, ki dokazuje, da so ločeni lahko enako elegantni kot polnopravna obleka. 

V soboto, na premieri njenega najnovejšega filma, Hotel Transylvania 3, Gomez je nosil ujemajoč sejem in krilo (2,490 $, modaoperandi.com) Oscar de la Renta. Cvetlični modro-bela kombinacija je bila oprana v istem tisku, kot je oblekana obleka Meghan Markle nosila poročno princeso Diano, pred nekaj tedni. 

Selena Gomez
Jon Kopaloff / FilmMagic

Markle in Selena so sestavljali oblikovalci, ki so jih sestavljali lahkotna svila, ki so se ohranjali v dobrem vremenu. 

Meghan Markle
Geoff Robinson Photography / REX / Shutterstock

Prav tako se zdi, kot da je Selena vzela njene lepotilne znake iz vojvake iz Sussexa. Igralka je speljala svoje čokoladne pramene v prepleten chignon, razen za nekaj kosov obraza, ki je zelo podoben Meghanovemu podpisu. 

Gomez je uspelo obdržati svojo ličenje, ki je videti sveže, kljub naraščajočim temperaturam z matiranim polt in rožnato roza ustnicami. 

Par iskrenih Miu Miu sandal, Jimmy Choo sklopke in 21.500 $ draguljev iz Tiffany & Co, vključno z diamantno križsko ogrlico, ki jo je debitirala na rdeči preprogi Met Gala leta 2018, zaokrožila poletni videz. 

Pustite Seleni in Meghanu, da na nek način naredijo popotnike prelomen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 53 =

map