Selena Gomez Ogledala Meghan Markle v identičnem Oscar de la Renta Print

Selena Gomez je ostala prijetna v poletnem vročinskem vinu vikenda z rdečim videzom preprog, ki dokazuje, da so ločeni lahko enako elegantni kot polnopravna obleka. 

V soboto, na premieri njenega najnovejšega filma, Hotel Transylvania 3, Gomez je nosil ujemajoč sejem in krilo (2,490 $, modaoperandi.com) Oscar de la Renta. Cvetlični modro-bela kombinacija je bila oprana v istem tisku, kot je oblekana obleka Meghan Markle nosila poročno princeso Diano, pred nekaj tedni. 

Selena Gomez
Jon Kopaloff / FilmMagic

Markle in Selena so sestavljali oblikovalci, ki so jih sestavljali lahkotna svila, ki so se ohranjali v dobrem vremenu. 

Meghan Markle
Geoff Robinson Photography / REX / Shutterstock

Prav tako se zdi, kot da je Selena vzela njene lepotilne znake iz vojvake iz Sussexa. Igralka je speljala svoje čokoladne pramene v prepleten chignon, razen za nekaj kosov obraza, ki je zelo podoben Meghanovemu podpisu. 

Gomez je uspelo obdržati svojo ličenje, ki je videti sveže, kljub naraščajočim temperaturam z matiranim polt in rožnato roza ustnicami. 

Par iskrenih Miu Miu sandal, Jimmy Choo sklopke in 21.500 $ draguljev iz Tiffany & Co, vključno z diamantno križsko ogrlico, ki jo je debitirala na rdeči preprogi Met Gala leta 2018, zaokrožila poletni videz. 

Pustite Seleni in Meghanu, da na nek način naredijo popotnike prelomen.