Selena Gomez priznava, da njena krasen las je “zelo ponarejena”

Selena Gomez je lahko obraz Pantena, vendar to ne pomeni, da so njene krasne tresave au naravi. V intervjuju z zvezdo YouTube Lillyjem Singhjem prejšnji teden je zvezda priznala, da dobi malo pomoči v oddelku za lase.

Ko je Singh igrala 23-letnega pevca, da bi se potegnila v njene ključavnice, da bi preverila, ali so resnični (za kar je Gomez obvezal), se je pevka smejala in potegnila na dolge pramene na svoji glavi in ​​rekla: »Mine pa je zelo ponaredek. ” Govorite o nekaterih resnično velikih razširitvah.

Med sedenjem je Gomez razkrila tudi druge zanimive podatke o sebi, vključno s tem, da so njene dve najljubši pesmi Taylor Swift “Bad Blood” in “Wildest Dreams”, da je njena najljubša emoji srce in da je njena najljubša pesem njen novi album Revival je “Ubiti s prijaznostjo”.

POVEZANE: 5 razlogov za poslušanje petega albuma albuma Selene Gomez Revival

Resnični ali ponarejeni, bi rekli, da so Gomezovi lasje še vedno vredni lepotne akcije. Poglejte celoten intervju spodaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 36

map