Selena Gomezova donornica za ledvice Francia Raisa Flaunts njen post-op Scar v čisti bodisi ji

Le nekaj tednov po tem, ko je Selena Gomez presenetila oboževalce in razkrila, da je bila zaradi lupusovih zapletov opravljena presaditev ledvic, ji BFF in donatorka Francia Raisa ponosno razganja brazgotine iz operacije na rdeči preprogi.

V sredo je najboljši igralec “Fetiš” postavil fizične oznake svojega prijateljstva na ogled, ko je udaril LjudjeOnes to Watch Party v show-stopping ansamblu, ki je poudarila njeno tonirano sredino. The Mindy Project zvezda je prinesla veliko iskric v dogodku v luksuzni biserni reliefni jopiči, ki jo je seznanila z ujemajočimi hlačami z visokimi pasovi in ​​nude črpalkami.

TK
Frazer Harrison / Getty

Vendar pa je bila prava zveza zvečer čista obleka, obkrožena z nešteto kristalov. Peeking skozi svojo bleščečo fasado je igralska post-op brazgotina – viden opomnik o njeni nesebično dejanje prijaznosti.

To ni bila prvič, ko je Raisa pokazala svojo rano ranko. Nekaj ​​dni po razkrivanju postave “Good For You” je postala virusna, 29-letna se je vrnila v telovadnico, ki se je potrudila v sivih športnih modrcih in nogavicah.

Dobro izgleda, Francia!