Selena Gomezova nova pesem … Vin Diesel?

Zdi se, da je Vin Diesel všeč tudi ostalim fanom Selene Gomez. Hrabri igralec je radostno vzel v družabne medije, da izrazi svojo navdušenje, da je v remixu nove skladbe Gomeza z norveškim DJ-jem in producentom Kygoom “To ni jaz”. 

Diesel je na svojem Instagramu objavil fotografijo samega sebe, oblečenega v camo hlače v snemalnem studiju, z napisom “WOW !!!!” Kygo mix je na moji strani na Facebooku. Izstopil sem iz mojega območja ugodja za Haha, povej mi, kaj misliš. Hvala, da si @kygomusic za pripravo tega 2017 HIT! Hvala, ker si v meni dovolj verjel, da me prosi, da poješ. Hvala, da si Selenagomez prinesel čudovit in čarobni glas. hkrati sem sledil tvojemu vodstvu, ko sem šel v kabino … #kygoselenavin # ItAintMe # gratefultomakemagic #believeinyou. ” 

Tega sami ne bi mogli bolje reči. 

WOW !!!! Nova mešanica Kygo je na moji strani na Facebooku. Za to sem stopil iz mojega območja udobja, haha. Sporočite mi, kaj mislite. Zahvaljujemo se vam za @kygomusic za pripravo tega 2017 HIT! Hvala, ker si dovolj verjela vame, da bi prosila, naj peljem. Hvala za @elenagomez za čudovit in čarobni glas. Hkrati obogaten in slaven. Sledil sem tvojemu vodstvu, ko sem šel v kabino … #kygoselenavin #ItAintMe #gratefultomakemagic #believeinyou

Post delijo Vin Diesel (@ vinindiesel) on

Udeležil se je tudi krogu Twittera, da je delil dobre novice, tako da je Kyoutu in Gomezu izgovarjal zvoke. 

POVEZANE: Selena Gomez kaplja Ultimate Breakup himna

Ne moremo preceniti, kako nas sreča ta zgodba. Video si lahko ogledate tudi za prvotno različico pesmi.

VIDEO: Devet Selene Gomez želi, da vas dobi čez dan

 

Sanje se uresničijo, Vin!