Sephora daje brezplačne maske za liste – vendar je ulov

Še en razlog, da bi bili hvaležni, da je skoraj petek: Sephora vikend ponuja brezplačne maske za obraz. Da, pravilno ste ga prebrali.

Lepotne freebies so precej pogoste, če ste Sephora redno. Vzorci so pogosto vrženi v vrečo ali če ste člani VIB, lahko svoje točke izkoristite za pridobitev minis izdelkov. Ampak kaj je redko dobi polno velikost izdelka v Sephori za nič kovancev, vendar se to točno dogaja, zato označite svoje koledarje. Od 27. julija do 29. julija lahko ocenite Sephora Collection Sheet Mask tako, da preprosto prestopite na eno od trgovskih trgovin, ki sodelujejo v ZDA in Kanadi ali Sephori v trgovini JC Penney. (Da, resnično.) Ni vam treba biti član VIB, da bi dobili dogovor, vendar je na voljo samo, dokler zaloga traja. Če ne morete priti v fizično trgovino, na žalost ste brez sreče, ker se darilo ne ponuja na spletu. 

POVEZANE: lahko dobite 3 Charlotte Tilbury rdečila za $ 27 Right Now 

Edina druga opozorilo je, da se posel nanaša le na dve vrsti Sephorajevih zbirnih listov, ki običajno prodajajo po 6 $. Izbirate lahko med razsvetlitvijo Pearl Mask, ki koži izgleda manj dolgočasno in utrujeno, ali vlažilno masko Rose za pomiritev in mehčanje grobih madežev kože.  

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

Zdaj veste, kaj storiti: preuredite svoje načrte vikend, tako da vključujejo izlet v najbližjo trgovino Sephora.